HAOS KOD BAZENA! Pokušaj pomirenja Dalile i Cara ZAVRŠIO ŽESTOKO: Ori se cijelo imanje

Ne smiruju se!

Dalila Dragojević je nakon razgovora sa Markom Đedovićem otišla do bazena, a Filip Car je odlučio da joj priđe sa novinarom. Njihov razgovor se brzo pretvorio u svađu.

Kad sam bila sa Dejanom, od mene niko nije tražio da se promijenim, nego sam postepeno smirila. Ništa nije tražio, mijenjao me je život sa njim – rekla je Dalila.

A, znači mijenjala si se. Niko ti nije nalagao, sama ljubav te je mijenjala. A sa mnom nisi htjela ni sama ni sa mnom – govorio je Car.

Ti nikad nisi štitio naš odnos, već samo sebe – govorila je Dragojevićka.

To ne mogu da prihvatim da je istina. Ja sam i kad nisam bio u odnosu sa tobom izlazio ovdje kad si se svađala sa Mensurom. Ja sam prije neki dan tebi pokazao veliko poštovanje. kad si pričala za Dejana, ja sam stao iza tebe – rekao je Filip.

Lažno – dodala je Dalila.

A kad je pričala o Rešićki i Anđelu, gutao sam to sve. I zašto si na “Nominacijama” rekla da je dobar momak. Ja se ne osvrćem na svoje j*baljke, ti se osvrćeš. I ne može niko da izvuče nešto o Dejanu, vi pričate to, ti i tvoja prijateljica, najveća k*rava – dodao je Filip.

Nemoj da me vrijeđaš. Ti biraš da budeš u pravu, ja biram da budem sretna, skloni mi se s očiju, ne želim da te vidim – prebacila je Dragojevićka.

Vi ste sebi oduzeli pravo da možda napolju ne budete ovakvi – rekao je Đedović.

Ja se kladim da je on napolju još gori – istakla je Dragojevićka.

Onda ne treba da se mirite – rekao je Marko.

Kad je Maja ušla ovdje, rekla je da je nisam nikada uvredio napolju, a bila je gora nego ovde. Pitaj Minu da li sam je nekad uvrijedio? – nastavio je Car.

Maje se plašiš, a sa Minom si bio dva dana – dodala je Dalila.

Mina je otišla da kupi haljinu, nije se pojavila devet sati, ja sam je otsavio, da ne bi bilo nešto i da je ona ostavila mene – rekao je Filip.

Eto, to su ti kompleksi. Ponavljam, za mene si ti kukavica i p*čka. Ja tebe volim, tvoji postupci su ogavni, kao i sada. Tebi malo fali da napraviš isto sr*nje kao juče. Ja to ne želim. Pljunuo si večeras po meni, 7 mjeseci si mislio o nečijim cipelama! – dodala je Dragojevićka.

Napašćeš me za cipele, za koje si znala. Ovo je igranje rijalitija preko mojih leđa. Ona nikoga ne voli! Sve će da okrene u svoju korist. Nakon ovog sad, nema više priče. Iskoristila je i Dejana, i Anđela i mene, što me ne bi još jednom iskoristila pred kraj rijalitija – rekao je Car.