HAOS ZA CRNIM STOLOM – GAĐALA GA FLAŠOM: Zadrugari vrisnuli, evo šta se desilo

Haos se nastavlja!

U toku je glasanje za najvećeg materijalistu u Beloj kući, a riječ je dobio Zola.

Ja vodim računa i trudime da me ovde ima u svim poljima i da opravdano zaradim ovde. Ne opterećujem se sa tim ko će me navesti, a ako smatrate na osnovu onih stvari koje je Miljana pričala, ima logike… – počeo je Zola.

Sve što sam rekla je istina, istina je da si me koristio – rekla je Miljana.

Ne, nije istina. Nikad mi nisi dala dugove da vraćam. Dovodi me sad u situaciju da je nateram da udara glavom u kapiju. Nemam ja šta da demantujem, kad ona sa kojom sam bio tri godine, stalno to tvrdi. Ako sam ja materijalista na osnovu njenih tvrdnji i sa njom u odnosu, a ona je u tom odnosu, onda ću ja biti materijalista, a ona glupa kao krava, jer dopuštaš da te neko zaje**a – rekao je Zola.

 

I ti kao bik, jer ulaziš tri godine sa istim ciljem, a teško ti je da ustaneš – dobacivala je Miljana, pa je ustala i polila Zolu.

Šta te boli, što me polivaš – ponavljao je Zola.

U odnosu sa mnom si materijalista, a ja jesam glupa, priznajem – rekla je Miljana.

Neću da slušam ove budalaštine koje su iznijele ona i njena majka, ali mi nije problem i da vrijeđam…Pošto sam materijalista, tek ću da budem u odnosu sa njom! Ja se pitam, Zolander se pita za sve, to ti je jasno…Poenta je da si ti glupa kao krava. Navešću kao materijaliste Sandru Rešić, ona je mene navela, Stefana Karića i Nenada Aleksića Ša – rekao je Zola.