HITNO SE OGLASILA EMINA MUJIĆ, IMA JEDNU PORUKU ZA DALILU: Moli produkciju da prenese, VIJEST O CARU I OVOJ ŽENI

Majka najkontroverznije učesnice “Zadruge” Dalile Dragojević, Emina Mujić, nada se da je njena ćerka zauvijek ostavila partnera Filipa Cara sa kojim malo, pa malo ima razne turbulencije u rijalitiju.

Ona je istakla da tačno zna kome je koji cilj tokom takmičenja.

– Znam tačno šta je kome cilj dole u rijalitiju, ali ću jednog dana sve izneti na videlo. Tada će se tresti Balkan i nikome neće biti svejedno. Nadam se da će Dalila za zauvek da ostavi Filip Cara, ogromnog manipulatora. Moja ćerka ne zaslužuje takvog partnera i nije navikla na takve promašaje – priča Emina Mujić za Super TV i dodaje:

– Nadam se da ću uspeti mirno da spavam. Od kad je počeo rijaliti stalno prolazim kroz stresove i nije mi nimalo prijatno. Jedini koji su iskreni prema Dalili su Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić, koji ne želi puno toga da komentariše. Ostali svi igraju svoju igru. Dobar sam ja psiholog i mogu mnogo toga da shvatim, nažalost ostali ne mogu da shvate šta je to rijaliti – smatra Dalilina majka koja ističe da će njena ćerka nakon rijalitija tužiti Vesnu Rivas.

– Vesna je Dalilin najveći neprijatelj. Priča o njoj laži, naziva je pogrdnim imenima, na osnovu Dalilinog postojanja ona dobija prostor u medijima. Ružno je iznositi laži o Dalili javno, ali neka je. Kada izađe iz rijalitija, moja će je ćerka sigurno tužiti, u to sam ubeđena. Vesna je to i zalužila, jer se prema njoj ponaša katastrofalno – zaključuje Emina Mujić.
Emina napominje da Dalilina nema vanbračnu ćerku, kao što su mnogi pričali.

– Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke.

Dalilina majka otkriva da Dalila više ne gaji emocije prema bivšem partneru Mladenu Vuletiću.

– Pokušavaju na sve načine da diskredituju Dalilu, a sad joj ne sve to govore i da pati zbog Vuletića. To su gluposti i bezobrazluk. Baš njoj nedostaje neko sa kim je odavno završila. Ne treba više nikada ni da ga spomene u životu, a kamoli da za njim pati.