HUSO SE ODMAH OGLASIO NAKON DEJANOVE IZJAVE DA PREKIDA KONTAKT S NJIM:

Gledao ga je kao svog sina, a evo da li se situacija promijenila!

Bijela kuća se danima trese od žestokih svađa Dalile i Dejana Dragojevića, bivših bračnih partnera, koji su počeli da iznose sav prljav veš i upliću svoje porodice u svađu. Dejan je danas gostovao u emisiji “Amnezija”, gdej je dobio pitanje da li će nastaviti da održava kontakt sa Dalilinim ocem Husom Mujićem nakon izlaska iz “Zadruge”.

Da li misliš da si pokvario odnos sa njegovim ocem? – pitao je Ša Dejana.

Nemam šta ja da održavam kontakt sa njim, možda praznik da čestitam. Možda se čovjek loše osjeća, ali šta ja imam sa tim, imam ja svoju porodicu. Rekao sam da mi ne diraju porodicu, kako mi ko spomene, ja vraćam – poručio je Dragojević tada.

Nakon Dejana, gost “Amnezije” bila je Dalila, koja je žestoko odbrusila svom bivšem suprugu, te mu poručila da nema potrebe ni da čestita praznike njenom ocu, jer je najstrašnije vrijeđao njegovu kćerku.

Pink je stupio u kontakt sa Husom, koji  je otkrio šta misli o Dejanovoj odluci da prekine kontakt i sa njim.

Ja mu želim sve najbolje, nije nikakav problem. Neka ostane isti kao što je bio. Dečku svaka čast, nek nastavi svoj život sa svojom porodicom, želim mu sve najbolje kao svom najrođenjijem, a i njegovoj porodici, sve najbolje. Ne mora da se javlja… – izjavio je Huso za Pink.rs.

Inače, u intervjuu za Avaz, Huso je izjavio da bi volio da ga Dejan posjeti nakon “Zadruge”.