IMAO TEŠKU NESREĆU U BOSNI PRIJE PAR GODINA, OVO JE SIN DRAGANA STOJKOVIĆA: Ne pojavljuje se u javnosti, evo kao izgleda (FOTO)

Za razliku od kćerke, Bosančev nasljednik se ne eksponira u medijima, ali je bio u žiži javnosti i to ne zbog lijepih stvari!

Dragan Stojković Bosanac, producent i kompozitor, postao je jedan od omiljenih članova žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, te iz godine u godinu mnogi uživaju u njegovim izjavama, ali i raspravama sa kolegama.

 

Nedavno je tako došlo do svađe između Cece Ražnatović i njega, kada je pomenuta i njegova kćerka, pjevačica Aleksandra Stojković Džidža, ali malo je onih koji znaju kako izgleda kompozitorov sin.

Poznato je da je Bosanac u dugogodišnjem skladnom braku sa suprugom Dunjom, sa kojom je dobio kćerku Aleksandru i sina Aleksandra. Dok se njegova kćerka bavi javnim poslom, te je svi znaju kao pjevačicu, njegov sin ne voli da se medijski eksponira. Ali, to ne znači da medijima nije bio interesatan.

 

Aleksandar je dospio u žižu javnosti prije nekoliko godina, kada je doživio tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Kako se tada pisalo u domaćim medijima, on je svojim crnim „mercedesom“ udario u banderu i zadobio teške povrede.

2-1847

Sinu Dragana Stojkovića Bosanca butna kost bila je prelomljena na tri mjesta, a imao je i povredu glave.