IZBOR POTRČAKA napravio pometnju u Bijeloj kući: Đedović zadao udarac Matoroj – POGLEDAJTE MATORINU REAKCIJU

Marko Đedović je sinoć kao ovonedjeljni vođa imao zadatak da izabere potrčke. On se poigrao sa zadrugarima i podigao je nekoliko učesnika za koje smatra da imaju neke neraščišćene račune.

On je primijetio da među Bojane Pavlović i Anite Stanojlović postoji nešto više od prijateljstva, pa je odlučio da njih dvije pošalje u izolaciju. S obzirom na to da je Marko najbolji drug Jovani Tomić Matoroj, niko nije očekivao da će joj zadati ovakav udarac. Svi za crnim stolom su posmatrali Jovaninu reakciju. Matora je istakla da je Anita ne voli i da je ne bi začudilo da za dvije nedjelje uđe s nekim u vezu.

– Neka ustanu Anita i Zola, Bebica i Miljana, nek se pridruži i Teodora. Mogu da sjednu Miljana i Zola. Moji ovonedjeljni potrčci će biti Bojana i Anita – rekao je Đedović, te je objasnio:

– Zato što je Bojana rekla da je Anita na početku muvala i startovala, Anita je negirala tu istinu. Bojana je poslije prećutala tu istinu i Anita je vrlo lako oprostila tu istinu. Bojana je poslije iznijela stav da nije strašno to što se ljudi varaju, a govori da ima djevojku, tako da eto, nije strašno – dodao je on.

– Idem da spavam tamo i to je to, ne zanima me – rekla je Anita.

– Iskreno, nisam očekivala. Iznela sam da me Anita ne zanima u tom smislu, kao i sa Anđelom – rekla je Bojana.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mislim da između njih dvije ne postoji ta loša energija, mislim da je to Anita prenapumpala da ja ne bih pomislila da je tako prema Bojani. Ako treba da vjerujem da li je bilo muvanja, ja Aniti ne vjerujem ništa, zato vjerujem Bojani… S bilo kim da je stavio Marko Anitu, ona bi namjerno tjerala to, a da je bila za dvije nedjelje, ušla bi bez problema u vezu, jer me očigledno ne voli – rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja itekako imam svoj stav i svoje mišljenje, želim da vjerujem da Anita voli Matoru – rekla je Bojana.

– Milena mi je rekla da je Anita rekla da ju je Bojana zagrlila na klupi, da ju je pomiješala sa Slađom – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku: