IZNENAĐENJE! DEJAN USTAO I REKAO DA LI ĆE SE POMIRITI SA DALILOM: Pogledajte njenu reakciju kad je čula, ZADRUGARI NIJEMO GLEDAJU (VIDEO)

Došlo je vrijeme da zadrugari održe još jedan porodični sastanak, a Lepi Mića prvi se javio za riječ, piše Pink,rs.

– Žao mi je što ovdje nema Maje i Cara, oni su upravo i akteri svih priča o kojima treba da se polemiše. Ovo nepoštovanje ljudi koji jedu, je*u i spavaju, toga još nije bilo. Ja sam sinoć izašao za Dejanom da ga pitam u čemu je problem, a on je rekao da nije imao priliku da kaže sve što ima, ja mu sad dajem priliku da to uradi. Dejane, ustani – rekao je Mića.

– Ne mogu bez voditelja. Previše žamora je bilo za crnim stolom, od moje iskrenosti se pravi neiskrenost, a od nečije šale se pravi kosmička ljubav, to me je isprovociralo. Od laži se pravi nešto veliko, čulo se nešto što nije trebalo da se čuje. Sastavilo me je sve, svi su nešto osuđivali moj odnos sa Dalilom, a niko se nije našao u takvoj situaciji. Bitno je kakva slika izlazi, ne može da se tumači moje prilaženje Dalili na hiljadu načina, a ono što je Filip njoj rekao da se pravda – govorio je Dejan.

Izgleda kao da si se uplašio da se opet ne pomire – dobacio je Karić.

To nije na meni, Car je dobio i podršku Marka Đedovića, da bi se na kraju ispostavilo da je on lažov, pošto ga je Filip demantovao. Car je mene krenuo da podbada još više onda kad smo Dalila i ja imali prvi razgovor i kontakt, vjerovatno ga je to zaboljelo. Osjećam potrebu da joj priđem kad vidim da je tužna, opet se od toga pravi da je neka laž i neiskrenost. Treba da bude svesna da ne treba da bude nasankana, da on sve radi smišljeno. Do našeg pomirenja neće doći sigurno – rekao je Dragojević.

Da li bi Dalila bila nasankana da se vrati tebi? – pitao je Đedović.

Ne, ja ne želim da mi se Dalila vrati, niti ona može da bude nasankana, ja ne želim da nju nasankam. Nju je povredila osoba zbog koje je demolirana, smatram da je tamo ozbiljna sanka, kod mene može samo sklisko da bude, mi imamo samo normalnu komunikaciju, tako i treba da bude. Ne želim da propada sve dublje i dublje, a prva Irma bi najviše voljela da se Dalila i Filip pomire. Žao mi je da je neko drugi gura u tu vatru – odgovorio je Dejan.

Bolest – prokomentarisao je Karić.

Da li misliš da je Dalila životno uništena, a ti emotivno? Ti ći se iz emotivne propasti izvući, da li će se izvući ona? – ispitivao ga je Đedović, a Dalila je plakala.

Ona od strane mene nije bila prinuđena da ode u taj neki drugi odnos – pravdao se Dejan.
Dalili je sinoć bilo teško, kada su je Filip i Dejan tretirali kao lopticu – rekao je Karić.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.