JUTROS MI JE TATA JAVIO DA SE ŽENI, A ONDA MI POSLAO SLIKU SA DJEVOJKOM: Kad Sam Vidio Ko Je Ona Umalo Sam Se Srušio Od Šoka

JUTROS MI JE TATA JAVIO DA SE ŽENI, A ONDA MI POSLAO SLIKU SA DJEVOJKOM: Kad Sam Vidio Ko Je Ona Umalo Sam Se Srušio Od Šoka

Vrijeme je da se nastave “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Bijelu kuću i nastavila sa Vašim pitanjima koja će pojedine zadrugare totalno razoriti i otkriti nove detalje njihovih intrigantnih postupaka od kojih oni žele da se sakriju.

Voditeljka Ivana Šopić je sljedeće pitanje postavila Filipa Cara:

Što misliš zašto Dalilu bole tvoje surove riječi prema njoj – glasilo je pitanje.
Ne bih volio da se ponavljaju stvari, nisam kao neki,ne idem finim riječima, kada imam potrebu da nekoga uvrijedim , ja ga uvijedim. Nema kod mene fino slaganje riječi, kada imam potrebu da budem fin biću fin. Nikada neću prvi da je povrijedim, neću ulaziti u njene riječi i svađa. Ona mene i dan danas voli i dan danas je zaljubljena u mene – rekao je Car.

Lijepo je živjeti u laži. Svaka osoba koja tako izgovori je za mene morbidna. Ali on se vjerovatno i ne sjeća – rekla je Dalila.
Emocija se ne iskljuje na prekidač, ovdje se teraju inati i laži. Ja ne vjerujem u ove priče – ubacio se Marko Đedović.
Nema potrebe da ideš okolo, budi direktan. Kada treba da me pomeneš budi direktan – rekao je Dejan.
Pa o tebi pričam, ti lijepo znaš da uvrijediš – odgovorio mu je Car.

Ti imaš blokadu prema napadu, rado bi tu masakrirao žensko ali bio si u zatvoru zbog toga, pa se plaši. Može i mene da ubije do kraja rijalitija, pa da napravi još jednu suzu – rekao mu je Dejan Dragojević.

Da, bio sam u zatvoru, dva mjeseca zbog toga – priznao je Filip.
Molim Velikog šefa da da Mihiću kacigu sa retrovizorom da zna gdje ide, jer ga je Car zviznuo – rekao je Dejan i nasmijao sve zadrugare.
Da li Dejan ili bilo ko drugi vrši disartacija, ja nemam problem sa tim. Mogu da pričam o nekim ozbiljnim stvarima, ako je problem ključ, dao sam ključ, sa budžetom za žurku veze nemam. Kada god imate problem sa mnom, neka mi dođe i kaže. Razumijem ga, sad sam učestovovao u krađi. Što se tiče ovo za Dejana, to su nečije tuđe riječi, bolje je kada me neko direktno uvrijedi nego indirektno – ispričao je Filip Car.