KARAMBOL BIVŠIH PARTNERA! Dalila izrevoltirana otkrila kako je Car krišom gleda, Filip pozeleneo od muke pa ZAURLAO IZ SVE SNAGE! (VIDEO)

U toku je emisija Pitanja novinara. Darko Tanasijević je dao reč Dalili Dragojević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Do kakvih si saznanja i zaključaka došla ove noći, imaš li neke nedoumice oko ove teme? – pitao je Tanasijević.

Iskreno, uopšte me ne zanima šta se dešava, ne zanima me ni sa kim je bila ni sa kim je sada a vala ni sa kim će biti. Čorbu zaista ne poznajem, sada sam ga upoznala. Meni je bio antipatičan, ali kažu da je jako dobar. Ne bih komentarisala jer nisam upućena – odgovorila je Dragojevićka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Da li ti je žao što je propala tvoja ljubav sa Filipom, sada kada ispada da ga je Maja mnogo manje volela nego ti? – nastavio je Darko.

Nema šta da mi bude žao – započela je Dalila.

Od svega što mi se spominjalo za Maju, ispada sada samo da je bila jedno veče sa Čorbom – prekinuo je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Svako je izabrao svoj put i svakome želim puno sreće u novim ljubavima,a na njima je da vidse da li su prave ili nisu. Mene nije povredio Čorba, a nije ni Maja, tako da nemam razloga da pričam bilo šta. Nemoj ti Filipe samo meni da dobacuješ, mani se. Šta si uradio u garderoberu malo pre? Gledao si me! Sve što je rekla Sandra Rešić je istina! O ovom čoveku ne želim da pričam i ne želim da slušam njegove uvrede – govorila je Dalila.

Ona se meni večeras obratila sa klupe i rekla ‘jao vidi ga’ – ustao je Filip.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja se tebi obratila? Nemam šta da komentarišem, svako govori sam o sebi. Kada vidim sa kakvim čovekom sam imala posla, bukvalno me je sramota. Kada hoću da ga odbranim on me još i izvređa – rekla je Dalila.

Meni može da se nametne samo to da gledam – brecnuo se Car.

Kada su imali sinoć taj okršaj, nisam želela da komentarišem da ne bi ispalo da lažem i pravim smicalice. Ali kada uskače ovako bez potrebe, moram da kažem šta jeste. Možete vratiti kamere pa da vidite kako i koliko dugo me je gledao! Hajde, zakuni se da me nisi gledao kada sam se češljala? – vikala je Dragojevićka.

Kunem ti se u sestru da nisam video da si u sobi bila – rekao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ovaj čovek je želeo da napravi konflikt između mene i Maje i to je sinoć dokazao kada je rekao da Maja treba da bije mene i Anu Spasojević. Imala sam posla sa najvećim lažovom i manipulatorom – nastavila je Dalila.

Ti ćeš izaći sa titulom Kraljice Elizabete – dobacio je Car.

Izaći ću kao preljubnica, koja se iskreno zaljubila i uradila šta je uradila, a to je mnogo bolje od onoga kako ćeš ti prođi. ‘Idi prebi Dalilu i Anu pa ćemo onda imati sek*ualni odnos’, zamisli kakva je to ljubav. Nemam zaista više šta da komentarišem. To što se Maja vraća njemu, verovatno ima neke kvalitete, to Maja najbolje zna – dodala je Dalila.

Evo neka bude da ja gledam, ali ona se meni obraća – rekao je Filip.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kada je Dalila pričala sa Dejanom svi smo napravili frku. Prva sam kada primetim Cara da gleda nju ili nešto, nemam problem to da kažem. Ovo je večeras jako ružno, kada kažem da bi se ona pomirila sa Carem ona se na mene ljuti. A sada sam sigurna da je to tako, jer ako te nešto ne zanima, kako onda znaš da li te neko gleda ili ne. U većini slučajeva on prvi primeti, a primeti i ona, pa na kraju ja ispadnem isfruistrirana i da pričam ovo zato što smo se posvađale. Trudim se da budem realna, a ona se svaki put naljuti na mene. Meni je dovoljno kada vidim da posle onakvih psovki ti nekome pružiš ruku. Meni to mnogo govori, smatram da su te emocije obostrane i da se voo ništa ne dešava tek tako. Što se tiče Maje, ako je ona mogla da bude sa Čorbom, posle onolike ljubavi sa Janjušem, moći će i sada. Poenta priče je da u ovoj četvorci, niko tu ni sa kim nije završio do kraja. Zato se sve ovo i dešava. Ne može tolika ljubav, recimo Dalile i Cara, ne može da da prođe za jedan dan. Car ne može da izdrži da ne pecne Dalilu ili je pogleda, a Maji nešto zamera – govorila je Matora.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku.

pink.rs