KARAMBOL! DEJAN OTKRIO DA LI JOŠ UVIJEK VOLI DALILU: Ona mu rekla samo 1 rečenicu –

Karambol!

U toku je podjela budžeta, koju dijeli ovonedeljni vođa Anđelo Ranković. Vođa je sljedeći mali budžet dao Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić:

-Što se tiče podjele budžeta, kao što sam rekao i prošle nedelje. Moje mišljenje je takvo kakvo jeste, ništa se neće mijenjati. Ja ću se fokusirati na vaše odnose – ljubavne i prijateljske. To je preostalo jedino da se fokusiram – rekao je Anđelo.

-Smatram da jeste zaljubljeni jedno u drugo. Rekao sam Aleksandrida će morati biti strpljiva i da će imati razumijevanja. Mislim da nemaš razumevanja i strpljenja kada je vaš odnos u pitanju. Milsim da je glavni problem taj da nisi u potpunosti srećna. Da, jesi zaljubljena i Dejan se ponaša lijepo prema tebi. Ali da nisi zadovoljna i da nisi srećna, to je moje mišljenje kada gledam sa strane. Rekao sam da Dejan želi dobro za vašu vezu i pokušva da iskontroliše ali mislim da je to ne moguće. Mislim da ste vi totalno različiti. Mislim da imate drugačije razmišljanje i vizije. On ima širu sliku, ti ne. Eto, mislim da su glavni razlozi tvog nezdavoljstva to što Dejan pokjušava da te skroji po svojim merama. Tako bi i trebalo da bude prava veza, da se ne svađate, lijepo je što Dejan to hoće ali mislim da je nemoguće. Ti si slobondija, on nije takav. Mislim da će biti jako teško da vaša veza uspe napolju. Ne znam kako možeš da kažeš ono u subotu i onda ti je žao njega i miriš se sa njim jer ti je žao – rekao je Anđelo.

-To ja nisam rekla, ja sam se samo šokirala njegovom reakcijom. Ja ni jedne sekunde se nisam pomirila sa njim szbog toga, nego jer ga volim. Postoje trenuci kada sam ja nesrećna ali to nije trajno u našoj vezi. Vi pričate da sam ja nesretna, ja to nisam rekla. Hvatate se za moju rečenicu kao ludi. Gledajte svoja posla, ne mene. Samo geldate da pokvarite nečiju sreću, ali vi ste takvi i to govori o vama – rekla je Aleks.

-Ja ne mislim da može da se zavoli poslije dva mejseca. Milsim da nije prebolio Dalilu poslije dva mjeseca. Ne mislim da je mjerilo i pokazatelj ljubavi da sve ono kažeš za osbu sa kojom si. Da si nesrećna i nezadovoljna, to su tvoji komentari. Ti si rekla da ne možeš da izdržiš, da je loš čovjek, da ti nije jasno kako se tako ponaša. Vi ste bolji od nekih odnosa jer se ne polivate. Ali, to ljubav nije. Moje mišljenje je da izmišljaš neke budalaštine. Ne bi trebala da se porediš sa mnom – rekao je Anđelo.

-Ono što si rekao u vezi Dalile, to mi je ispiranje mozga. Ljubav je prestala, mogu da me satve na poligraf. Ja ne znamm kako da je razuverim nego da se skinem go i da ona vidi da li imam rekaciju. Niti volim, niti me zanima. Ja sam svojas ranja pojeo na početku pa sam sada miran. U početku veze ti treba biti najveća zaljubljenost. Imao primer Anđela i Mateje, pa onda se zbližila sa tobom i možda će joj biti lepše sa tobom nego sa Mtejom – rekao je Dejan.
Nisi ti izašao iz tog odnosa, nego ona. Nije mi mogućše da neko toliko voli osobu posle dva meseca – rekao je Anđela.

-Ako imam emocije prema tebi, ne znali da te volim najviše na svijetu. Ti si se zaljubio u Aleks, normalno je da si se vezao. Ne možeš da zavoliš za ejdan dan, to mi je budalaština – dodao je Karić.

-Ako se ja uključim u debatu, neće vam biti dobro. Od*ebite od mene – dodaje Dalila.

-Ja sam ovde imao određeni period svoje patnje, ja sam svoje prošao. Vama je došlo preko noći a meni je trajalo 24h – dodao je Dejan kako bi odbranio njegov odnos sa Aleks.

-Tu nema samo patnje, ima i ega i svega – rekao je Đedović.