KARIĆ BRUTALNO ISKREN O ODNOSU SA DALILOM: Ona ostala zatečena, NA IVICI SUZA

Tenzično!

U toku je emisija Pitanja novinara sa Milanom Miloševićem, sljedeće pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

-Kako i u malom mozgu možeš da pomisliš da te Karić gotivi? – glasilo je pitanje.

-Jednom prilikom je meni neko blizak rekao ‘kako možeš da misliš da te gotivi a us*ao ti se u život’, a ja sam to nekako pravdala. Sve što više prolazi vrijeme, vidim da želi sve više da me sroza iako sam već dovoljno ponižena. Za Anđela je rekao da sve radim iz inat, kao da želi da mi napravi konflikt. Ne mislim više da me gotivi, ušao je ovde kao komentator, više nema emocija ni za šta… Jedno vreme sam mislila da me gotivi, ali sada mislim da ne. Jednom prilikom sam ga pitala čak i da li me mrzi… Rekao mi je da to nije mržnja nego da samo komentariše kako jeste… – odgovorila je Dalila.

-Ja nikoga ne mrzim, nju ne mogu da kažem da gotivim, ali na neki način poštujem. Nisam je uvredio a nije ni ona mene. Što se tiče mojih komentara, ja govorim samo ono što vidim. Da su ovde ljudi imali bolje postupke i moji bi komentari bili bolji i normalniji. Ona sebi samoj ovde kopa jamu… Ti si neko ko ide tri koraka unaprijed i normalno je da ja svemu tražim razlog… – dodao je Karić.

-Moj problem je što kad dobijem malo pažnje, ja mislim da me neko gotivi, a uvijek bude suprotno – dodala je Dalila.

-Ako želiš sada da budeš žrtva preko mene, neka bude – rekao je Karić.

-To je bilo tako i dok sam bila sa Filipom, kada plačem kaže mi da foliram, kada se dignem i našminkam, kaže ‘šta je ovo, kakvo je ovo ponašanje’ – nastavila je.

-Nikada to nisam rekao! Rekao sam da si folirant! Nisam ti ja kriv za probleme sa Filipom! Ja sam te stavio u izolaciju jer imaš emocije prema njemu i jer mislim da samo on može da ti pomogne – rekao je Karić.

-Zar ti nisi sama rekla da samo je mogu da ti pomognem i da samo mene voliš? Ja sam tebe gledao drugim očima i težio sam da te promijenim, sve sam dao za to… Sama si govorila da ti se desilo nešto što si mislila da nikada neće. Sada ispada da si to zbog mene ispala ‘ku*vetina’, izvini što ti tako kažem. Sada ja opet padam u iskušenje, da dođem i da ti pomognem, a prošli puta sam zbog toga ispao majmunčina, Ja sam neko ko je nju zavolio na neki drugi način, gledao sam je kao neku drugu osobu, idealizovao sam je… – ustao je Car.