KARIĆ U ŠOKU KAD JE VIDIO ŠTA JE DALILA POSLJEDNJE URADILA: “Ovo je previše”

Nakon haosa u emisiji “Amnezija”, u studio se vratio Stefan Karić, koji je analizirao odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića i sve situacije koje ih okružuju.

Vrte se u krug, nema rješenja, jedno Đedović, jedno Anđelo, jedno Dalila, treće Mića, koji je problem? Ne znam šta se dešava – rekao je Karić.

Vidjećemo te situacije i to – dodoa je Car.

Ja samo mislim da Dalila prema tebi ima emociju. Sad mi govore da je k**rva i ološ jer radi ovo sa Anđelom – nastavio je Karić.

Zar nema pravo da uđe u neki normalniji odnos? – pitao je Ša.

 – Ima, ali kada završi sa nekim odnosima. Za neku djevojku je ovo mnogo, a ne za ženu koja je prevarila muža – govorila je Stefan.

Djeluje kao da se plaši samoće – dodao je Karić.

– Za mene su to normalne stvari – dodao je Ša.

– Za tebe su mnoge stvari normalne. Nakon ove priče koju je ispričao Dejan, ova priča koju je ispričao Anđelo, priča da sam ja za sve kriv, da ja znam, a ja ne znam šta više znam. Nego, šta se dešava sa tobom, Mensurom i Milicom? – pitao je Car.

Mensur spava u krevetu, ne provodi toliko vremena u hotelu, ne želim da ga sad nešto odvajama… Žao mi je, sad je u nekoj lošoj situaciji, ali džabe, taj odnos je nezdrav, bolestan, loši su i po jedno i po drugo. Treba Milica da ga razumije u ovim situacijama. Te pjesme koje piše po krevetu, to joj sada ne treba. Mislim da i ona treba da ispoštuje svoju porodicu, ni njeni nisu za to… Žao mi je što je ušao u odnos sa bilo kojom djevojkom, on je napolju totalno druga osoba. Niste upoznali Mensura onakvim kakav jeste – pričao je Karić.