“Ko je vas poznavao ni pakao mu nije težak” :Pismo Velikog šefa unijelo pometnju među takmičare (VIDEO)

Kao i svake nedelje, u “Eliti” se održalo još jedno izbacivanje, koje je bilo poprilično uzbudljivo, a do samog kraja večeri se nije moglo ni naslutiti ko napušta velelepno imanje u Šimanovcima.

Najpre je voditelj Darko Tanasijević nominovanim učesnicima objasnio pravila igrice, a potom im je saopštio koji takmičar ima najmanje glasova od strane publike i napušta rijaliti.

Dušan Tomić Šan imao je najmanji broj glasova, pa je napustio imanje i imenovao novog vođu.

On je otvorio sve karte u studiju i priznao ono o čemu je u rijalitiju ćutao, a mnogi smatraju da je Šan imao mnogo toga da prokomentariše i otkrije o učesnicima Elite, ali je izbjegavao sukobe i nije se najbolje snašao, zbog čega je momentalno kažnjen, u vidu najmanje podrške od strane vjernih gledalaca rijalitija.

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bijele kuće, a Mensur Ajdarpašić pročitao je o čemu je reč. Dušan Tomić Šan je postavio novog vođu i poslao šokantnu poruku učesnicima.

– Novi vođa je Pablo Milevski, ko je vas poznavao ni pakao mu nije težak – rekao je Dušan Tomić Šan u pismu.

Pablo je ovo, po svemu sudeći, očekivao, pa je ponosno prešao na čelo stola i preuzeo odgovornost, a danas će uslediti njegova podjela budžeta, dok će uveče izabraniti ovonedeljne potrčke i omiljenu osobu, koja će nedelju dana provesti u hotelu sa njim.