KOJE SU TO ZASLUGE? Mensur upitao zadrugare zašto Rešićevoj, Đedoviću i Mići uvek daju VELIKE BUDŽETE, pa Matoroj očitao bukvicu o Dalili! (VIDEO)

U toku je emisija “Izbor potrčka”, a voditelj Darko Tanasijević dao je reč Mikiju Đuričiću, koji se javio da prokomentariše izlaganje zadrugara na raspodelu budžeta Sandre Čaprić.

Znate šta mene čudi, šta mi je nejasno… Sandra nije pravila greške, neka sr*nja, sada pokušavamo da je ocrnimo… Ogovaramo, pravimo sr*nja i sada mi takvi ustajemo: “Aha, nisi rekla šta misliš”. Valjda mi znamo šta smo uradili. Ne vidim poentu napada na Sandru jer nije rekla. Ima pravo da ne kaže. Jesu svi do sad bili iskrene gazde? – rekao je Miki.

Desi se kao Luks prošle nedelje, super mišljenje, pa krk. Neke stvari u životu moraju da se znaju – istakao je Car.

pročitajte još

‘NE MOGU DA VOLIM DEVOJKU KOJA MI JE UKRALA DEČKA!’ Zadrugari ubeđeni da Sandra nije dovoljno hrabra da se SUKOBI sa Majom, ona odmah objasnila kako s

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Iskreno, ja sam ravna linija što se tiče budžeta, samo sam hteo da čujem njeno mišljenje i stav. Ništa nisam slušao, rekla je: “Evo vam 5.000, imaćete za cigarete”. Čak nije rekla kome ide srednji, kome ide mali. Ja sam zadovoljan budžetom, samo je trebalo da dobijem obrazloženje. Linija manjeg otpora kojim se ljudi vode – na osnovu čega daju svi Marku Đedoviću velike budžete? Marko, Rešićka i Mića, na osnovu čega? Koji je to odnos, koje su to zasluge? Druga bi se priča vodila da je Rešićka dobila mali budžet – pitao je Mensur.

Ja sam je presvlačila, prala veš, oblačila čarapice itd. Možda nisam najbolji prijatelj Sandri Čaprić, ali sam bila tu za nju – rekla je Sandra.

Je li ti rekla nešto osim hvala? Mišljenje? Ja sam hteo da čujem – dodao je Ajdarpašić.

Ti samo pratiš gde je Milica, ne znaš šta se dešava po kući. Ja ti kažem, možda mi je dala veliki budžet da mi se zahvali… Pomenula je mene, Aleks i Taru – dodala je Rešićeva.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ja znam da ti ne znaš zašto ti je dala veliki budžet. Ona se dvoumila koji budžet da da Mateji, sa Matejom sa kojim je od prvog dana. Prvo srednji, pa veliki. Nejasno, nedorečeno i nedovršeno. A što se tiče Matore i Dalile, ne znam koji deo ti nije jasan? Ona je ostavila voljene ljude posle toliko godina, šta se čudiš i u šta se zaklinješ? – nastavio je Mensur.

Ne zaklinjem se ni u šta. Meni su ovde svi rijaliti drugari i prijatelji. Jedine osobe koje znam pre rijalitija su Karić i Đedović. Ali neke stvari se očekuju i podrazumevaju. Neću više dozvoliti sebi da plačem. Prošle godine sam doživela da nekome koga volim najviše kažem najgore stvari na svetu, a to više ne želim. Ako će neko da bude sa mnom dobar, moraće da bira reči – ustala je Matora.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Isto tako, nisam čuo na osnovu čega se njoj Janjuš kao ličnost dopada, čime ju je privukao. Ne kažem isto da treba da pljuje Maju, ali treba da dođe kod Maje i porazgovara sa njom. Jer je znala da je Car u ljubavnom odnosu sa Majom (kad su ušli u vezu). Upustila se u vezu sa zauzetim. Imam još toliko da kažem, ali neću da davim – zaključio je Ajdarpašič.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.