Konačno stala na Anitinu stranu – Matora se lomila, pa prelomila: Brani je, EVO ŠTA JOJ JE PORUČILA

Jovana Tomić Matora se lomi ovih dana. Sa jedne strane ona i dalje optužuje svoju suprugu Anitu Stanojlović za SMS prevaru, ali također ima potrebu da je brani od napada kao pravi džentlmen.

Mnogi smatraju da bi se Matora odmah pomirila sa Anitom, ali joj ne dozvoljava ponos, kao i njeni prijatelji u kući Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša.
Koliko je i dalje vodi i koliko je brani se najbolje vidi u trenutku kada je Milan Milošević pitao Matoru da objasni zašto se posvađala sa Lazarom Čolićem Zolom.

– Drago mi je da se to desilo. Uopšte više neću da pričam sa ljudima o Aniti. Ja sam kriva što se raspipam energiju. Zola je bio sa Anitom prije mene. U prethodnoj sezoni. Ostavila ga je poslije 3 – 4 nedjelje zbog Marka Markovića. Bila je zaljubljena u Marka. On je imao s**s sa Anitom – započela je Matora

– Meni je Zola prišao prijateljski. E šta ima. Znaš kako to funkcioniše. Zola nikad nije imao taj teatralni momenat prije sa mnom. Zola je tada pokazao da je sujetan. Koliko god da Anita i ja nismo zajedno, ja nju i dalje volim. Zola je meni rekao: Moram da te pitam kao ortak , kako ti nije bilo jasno kad sam je furao, odnos j**ao. I to mi je tri puta rekao. Ja sam to tako doživjela. Naravno, mogu i da se ogradim i da kažem da nije bilo tako, ali ja sam tako doživjela. Rekao mi je direktno, Kako ti nije bilo jasno kad sam je j… u WC-u. I rekao ona ti nije rekla da je htjela sa mnom u vezu? Da, meni je Anita priznala da mu je rekla. Anita je ispala glupača – rekla je Matora.

– Nije bilo tako – rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku: