LJUBA OTKRILA TAJNI PLAN ZA DALILU DRAGOJEVIĆ – POMIRENJE SA DEJANOM? Evo šta je čeka nakon finala Zadruge

Dalila Dragojević i Filip Car su sigurno jedan od onih parova koji imaju previše turbulentnu vezu. Naime, njih dvoje se čas svađaju, čaš su u super odnosima – poslednji put Filip Car prišao Dalili Dragojević i da je želeo da joj se vrati. Dalila Dragojević ga je po prvi put odbila, jer smatra da joj je prišao zbog kompleksa, a ne zato što je voli.

Tim povodom smo pozvali Dalilinu prijateljicu Ljubu Pantović, koja se nada da će Dalila po prvi put ostati dosledna svojim rečima.

– Nadam se da ce Dalila ovaj put da izdrži i da se neće pomiriti sa koljačem iz Crkvenice! I dalje stojim iza toga da će kraj Zadruge biti kraj agonije vezane za tog balvana. Kad Dalila izađe, brzo ćemo je mi, njeni prijatelji, vratiti u “vinklu” i podsetiti je ko je i šta je, a isto tako ćemo joj natrljati na nos i reći sve onako kako jeste. Od te bolesne “veze” nema nista napolju! Taj iskompleksirani balvan ne moze da podnese da ga je ona otkačila, zato što smatra da je neodoljiv i neumoljiv. To je veliki udarac za njegov ego. Dalila je u pravu da on sada zbog kompleksa hoće pomirenje, uostalom sam je govorio da ce sve da uradi da dokaže da moze da je vrati kad hoće.

Ljubu Pantović smo upitali i da li postoji neka šansa da se Dejan Dragojević i Dalila Dragojević pomire i opet obnove vezu:

– Mislim da nema nista od Dejanovog i Dalilinog pomirenja, a iskreno, to bi bilo suludo i nenormalno da se desi. Dalila je moj prijatelj a o Dekiju mislim sve najbolje, tako da ja ne menjam misljenje bez obzira na mirenje ili ne. Dalili će trebati dugo vremena da se oporavi od svega što se dešavalo, od svađa, lomova, poniženja… Ali se nadam i da je sad naučila školu i da ce shvatiti da je to bilo njenom voljim i da sebe mora da ceni i poštuje u svakom momentu