LUNA NE MOŽE DA SAKRIJE SREĆU, podijelila emotivne vijesti: Porodica bogatija za još jednu KĆERKU, oglasila se jutros (VIDEO)

Luna Đogani je u junu mjesecu postala mama djevojčice Mije, a od tog trenutka nije previše prisutna u medijima.

Pobjednica Zadruge i pevačica se u potpunosti posvetila ćerkici i suprugu, Marku Miljkoviću, ali je i dalje aktivna na društvenoj mreži Instagram.

Luna upravo na Instagramu svakodnevno objavljuje simpatične snimke i slike iz svog doma, koji neretko uključuju i njenu ćerku, kao i kućnog ljubimca, psa Loli koju zove kćerkom.

luna-i-marko-beba

Đoganijeva nikada nije krila svoju ljubav prema Loli, te da je tretira kao ravnopravnog člana porodice, što je dokazala i danas.

Loli danas slavi šesti rođendan, što je njena gazdarica sa zadovoljstvom podijelila sa javnošću. Ona je kuci čestitala rođendan na Instagramu, uz emotivan snimak i poruku, a na kraju ju je oslovila sa “ćero moja”.

https://www.instagram.com/reel/CW5ndHboDzw/

– Srećan 6 rodjendan mojoj Loli! Hvala ti što si uvijek bila moj prijatelj, i moja srodna duša, čekala me po 10 mjeseci da se vratim, sjedila pored mene dok sam plakala i smejala se… Mislite da pas ne može ovo sve da vam bude? Grešite. Volim te ćero – napisala je Luna.