MATEJINA PORODICA NE PODRŽAVA MINU VRBAŠKI? Matijević priznao šta je glavni PROBLEM: Kako će ona reagovati?

Mateja Matijević i Mina Vrbaški su nedavno ozvaničili vezu, a on je u emisiji “Pitanja novinara” otkrio koje emocije gaji prema novoj djevojci.

On je otkrio da sa Minom funkcioniše savršeno!

– Iznenađen sam što imamo tako dobar donos i što dobro funkcionišemo. Imao sam drugačije mišljenje o njoj, promijenio sam ga i odlučio da ne razmišljam već da vidim gdjje će da ode ovaj odnos. Nisam imao namjeru da sada uđemo u vezu, htio sam da budemo bliski, pa da vidimo napolju kako ćemo. Ozvaničio sam jer bi sve drugo bilo ponižavanje nje. Ispravna je prema meni, lijepo se ponaša i nije zaslužila da je na bilo koji način ponižavam – rekao je Mateja, pa otkrio da li misli da će njegova porodica prihvatiti Minu.

– Ne mislim da su za to zbog svih stvari koje su se dešavale tokom godina. Nekako, mi smo u odnos ušli spontano, kroz druženje… Ja sam probao da se odvojim, ali lijepo mi je i hoću da dam šansu novoj Mini. Sviđa mi se sve što se o njoj priča trenutno, napolju gaji zdrave stvari. Promijenila je život, krenula je da radi, bavi se muzikom – nastavio je Matijević koji je potom prokomentarisao navode da je sa Minom kako bi sakrio emocije koje ima prema cimeru Dinu Dizdareviću.

– Mi se družimo od prvog dana, imamo ista interesovanja. Ja sam u javnosti tri godine, čulo bi se o meni u tom smislu. Boli me uvo ko će šta da kaže, ja znam ko sam i nastaviću da se družim s njim – poručio je on.