‘MENE BOLI UHO ZA MARKA…’ – NOVA LJUBAV U ZADRUZI: U emisiji priznali, Viki nasmijana kao nikad

Nove varnice!

Viktorija Mitrović i Lazar Čolić Zola stigli su u studio “Amnezije”, gdje će voditelju Filipu Caru otvoriti dušu o svom odnosu.

Ja nisam ništa loše rekla, samo sam rekla šta se jutros izdešavalo – rekla je Viki.

Jutros smo bili tu Ana, Viki, Mateja, ja, Luks, bili smo u bazenu, sprdali se, zezali, ne znam ni ja… Besmisleno mi je da pričam svoju stranu priče – dodao je Zola.

Ja imam zaključak, Zola i ja smo jutros popili, Zola se malo posprdao. Nemam šta da kažem, neka prođe par dana… – ispričala je Mitrovićka.

Glupo se osjećam, krivo mi je. Gurnula si me u vatru, ispadam ja neko ko je znam šta radio… – rekao je Čolić.

Ja sam radila isto što i ti – istakla je Viki.

Jasno je meni sve… Kad vidim šta pričaš, jasno mi je – govorio je Zola.

Ja sam samo prokomentarisala situacije iz bazena i iz sobe, što su ljudi vidjeli – govorila je Mitrovićka.

Jučer na žurki ja sam bio malo u svojim mislima. Kad Zola izađe na cigaretu, Viki dođe. Ne odvajate se ovih dana. Juče ste igrali zajedno, plesali zajedno. Mi došli u bazen, Viki ti dolaziš u bazen. Prisno ste izgledali u bazenu. Viktorija, ne možeš to da prebaciš na Zolu. U sobi sam vidio da je Zola baš pijan, gacao je, čuo sam te. Izašao si iz sobe van, lupio glavom o vrata. Vidio sam da uzimaš svoj pokrivač, mislio sam da ideš u dnevni, ti krenuo kod Viki. Viki se u jednom trenutku podigla, poslije toga je on ustao i otišao. Šta imate da kažete na konto toga? Šta je to? – pitao je Car.

Do jutros je bilo prijateljstvo, jutros je bilo prisno. Pustićemo malo da se stiša, pa ćemo da nastavimo da se družimo. Ja smatram da je Zoli do Nevene stalo, isto smatram da se jutros malo zaneo, kao i ja. Obostrano je bilo – pričala je Viki.

Kako da znam da nije postajalo dopadanje i dok je Marko bio ovde? – pitao je Car.

Dabogda ja umro ako sam je gledao na taj način, naročito kad je Marko bio tu. Ja sam se u bazenu grlio i sa Viki i sa Anom i sa Matejom, zvali smo i Mimu i Gruju. Glupa mi je situacija – pravdao se Zola.

Ja mislim da si ti zabrinut zbog ovog što se dešava, a Viki kroz osmijeh misli isto što i ja – dodao je Filip.

Ja sam rekla da smo zajedno pogriješili, ako za njega nije greška, to je nešto drugo. Mene boli uho i za Marka i za Nevenu ako mi se neko sviđa – nastavila je Mitrovićka.

Ja nisam takav – rekao je Čolić.

Ja ću da pustim do večeras, mi treba da popričamo, ja sam mislila da će on da nastavi da se sprda. Jutros je bilo da može da se komentariše sviđanje sa obe strane. S obzirom na to šta se sinoć desilo, došla sam do zaključka da je došlo do sviđanja – rekla je Viki.

Onda može da kaže da mi se i Mateja sviđa – rekao je Zola.

Evo, ne smatram da ti se sviđam, sad smatram da si se sprdao. Zašto bismo kvarili drugarski odnos, treba da pustimo malo da vidimo na čemu smo – govorila je Mitrovićka.

Ovako si i sa Markom pričala. Šta ako se Zola ne sprda, šta ako mu se sviđaš i muči ga to sve – pitao je Car.

Da je to tako, j*biga, ja na Zolu ne gledam tako. Ja bih rekla da hoću nešto, vezu, kombinaciju, bilo šta… Moje emocije što se tiče drugih stvari nisu na “OFF-u”. Ja Zolu smatram drugom – odgovorila je ona.

Mi smo se poslednjih par dana zavozali, ne znam kako da objasnim. Non-stop pričamo. Slažem se sa ovim što je ona rekla, nemam o čemu da pričam. Došao sam da te ispoštujem. Ništa se nije desilo konkretno, ali ko zna kakva je slika napolju. Ne postoji osoba sa kojom bih ušao u bilo kakav odnos – rekao je Zola.

To izgleda malo drugačije nego što prezentujete. Ispada da vi nešto muljate, da ćete nešto napolju. Pazi, ti jutros uzimaš pokrivač i ideš kod nje u krevet – rekao je Car.

Ma jok, niđe veze – dodao je Čolić.

Meni ne treba to, nisam u stanju to da uradim, i dalje imam emociju prema Marku. Možda sam dala povoda za odnos, možda sam kriva na neki način. Trebalo je da se pokupim i da odem, nije trebalo ni u bazen da odem – dodala je VIki.

Ja sam kriv što sam to dopustio. Ona je namjerno ovo pričala, ali ja sam namazan – pričao je Zola.

Popili smo, bilo je energije, moglo je da dođe do svačega da nismo povukli kočnicu. i ja i on, ne samo on. Meni je on super prijatelj, super me savjetuje – poručila je Viki.

Meni tri mjeseca nije bilo ovako loše – rekao je Zola.

Zbog Nvene, pričaćete – rekla je Mitrovićka