‘MENI ĆE JEDNO SMEĆE KOJE VARA MUŽA DA…!’ Mina Vrbaški BESNA kao ris, odgovorila na Dalilinu provokaciju da je prostitutka! NIJE ŠTEDELA REČI! (FOTO)

U toku večerašnje emisije ”Pretres nedelje” došlo je do mnogih zapanjujućih otkrića. Naime, Dalila Dragojević otvorila je duišu o odnosu sa Dejanom Dragojevićem, pa je tom prilikom i ušla u, ako može da se tako navede, karaći sukob sa Filipom Carem. On joj je udelio neke podsetnike, koji su se ticali vređanja njenog lika od strane zadrugara.

FOTO: PINK.RS/N. ŽUGIĆ

Mnogi su ovaj Filipov čin shvatili kao ljubomoru, ali je Dalila ovoga puta skočila na njega, pa je usledio taj sukob. U sukobu sa njim, ona mu je rekla kako on nema prava da joj komentariše bilo šta, pa je nastavila:

Ne možeš ti da mi pričaš, ti si bio sa devojkom koja se deklarisala kao pros***utka – rekla je Dalila, aludirajući na Minu Vrbaški.

FOTO: PINK.RS

Na svom Instagram nalogu, oglasila se i Mina Vrbaški, koja je uz tekst, prikačila i Dalilinu staru fotografiju. U tekstu je osula žestoku paljbu po Dalili:

Zanimljivo kako se u onoj ”disciplini najgora” mene uvek sete da pomenu, najveći odroni! Te tako večeras gospođa ”imam muža, a imam i dečka” mene pominje kao najgoru! Pa gospođo Dalila, ono što si ti radila, radiš i pokušavaš sada (Al te niko neće više) nije radio niko! Ej, meni će jedno smeće koje na nacionalnoj frekvenciji vara muža, a da je pritom i on sam prisutan, da kaže bilo šta! – glasio je tekst koji je Mina objavila uz Dalilinu staru fotografiju.

FOTO: INSTAGRAM.COM/@MINAVRBASKI

Po svemu sudeći, tenzija dostiže vrhunac, ali je jedno sigurno, kako će se situacija odvijati na dalje, ostaje nam da ispratimo.

 

pink.rs