Mile Kitić otkrio detalje o Eleni Kitić: TROŠI VIŠE NEGO ŠTO ZARAĐUJE!

Prilikom davanja poslednjeg intervjua, pevač Mile Kitić je otkrio mnoštvo dosad nepoznatih detalja o ćerki Eleni, koju je dobio u braku sa koleginicom Martom Savić.

-Marta i ja se nikada nismo svađali, osim ponekad oko Elene. Iz ove perspektive shvatam da je Marta bila u pravu. Kad je Elena bila manja, ja sam bio mnogo slab na nju i popuštao sam joj u svemu jer sam često bio na putu, pa kad dođem kući i mnogo je poželim, i čujem Martu kako joj bilo šta brani, odmah kažem: “Pusti dete!” – ispričao je Mile u “Premijera Vikend Specijalu”.

Mile je istakao da on finansira njenu karijeru, da troši mnogo više nego što zarađuje, ali da mu to ne smeta.

– Marta je bila “strog policajac” u njenom vaspitavanju. Stalno joj je govorila: “Nemoj ovo, nemoj ono, ne može ovo, ne može ono!”. Što se genetike tiče, povukla je na mene da bude sportski tip. Ima moju građu, sitna je, ali je po karakteru više na Martu. Kad je bila mala bila je ista kao ja u licu, a sada sve više dobija Martin oblik lica i glave, ali je, po građi, i dalje na mene.Osim toga, Kitić je dodao da je, osim kako bi ispunio želju supruzi, kuću na Dominikani kupio najviše zbog ćerke, kako bi što bliže bila Sjedinjenim Američkim Državama.

– Zbog nje sam prevagnuo kada je reč o toj kupovini. Ona se mnogo vezuje za Ameriku, mašta da je tamo, u Los Anđelesu, na Menhetnu – ispričao je pjevač.