MUŽ JE KRATKO IZAŠAO DO PRODAVNICE, A MOBITEL OSTAVIO KOD KUĆE: Tad mu je stigla ova PORUKA, uradila sam ono što bi i SVAKA UDATA ŽENA NA MOM MJESTU

MUŽ JE KRATKO IZAŠAO DO PRODAVNICE, A MOBITEL OSTAVIO KOD KUĆE:

Tad mu je stigla ova PORUKA, uradila sam ono što bi i SVAKA UDATA ŽENA NA MOM MJESTU

Uzela sam mobitel i otkucala poruku umjesto njega i poslala joj.A onda izbrisala poruku, kao da se ništa nije ni desilo.

 

Kada je riječ o temperamentu, često se podrazumijeva splet psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energičnost djelovanja, individualne osobine ponašanja…

Postoji mnoštvo pristupa i metoda rješavanja ovog pitanja. Japanci i Korejci se, recimo, pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta s krvnom grupom čovjeka.

 

A koja je vaša krvna grupa? Nemojte se iznenaditi ako se vaša analiza u donjem tekstu ispostavi vrlo preciznom.

Temperament žene prema krvnoj grupi
0 krvna grupa
Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima vrlo su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice ljepšeg spola pokušavaju u svemu kontrolirati svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vrijedi napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom.

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, i često aktivno sudjeluju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a vlastite ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

A krvna grupa
Ova krvna grupa karakterizira žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinirane. Prije svega, ove žene cijene urednost i komfor. Uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema.

Ali, pri svemu tome, nositeljice ove krvne grupe vrlo su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su stidljive.

Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkrit će svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povrijeđene. Kao supruge su idealne. Žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtijeva puno od njih.