“NE JURI ZA MNOM, OSTAVIO SI ME 12 DANA PRED KRAJ RIJALITIJA!”: Dalila brutalno ponizila Cara

Ne staju!

U toku je emisija Pitanja starih zadrugara. Voditeljak Ivana Šopić je najavila novo pitanje. Nevena Milinčić je postavila pitanje Dalili Dragojević:

    Dalila, da li znaš da nesiguran muškarac kinji i ruši samopouzdanje jake djevojke, da li je vrijeme da shvatiš 10 dana pred kraj shvatiš da treba da izađeš kao prava žena? – upitala je Nevena.

Jako mi je drago da sam je vidjela, veliki pozdrav za nju. Vrijeme je da se vratim na početak i da vratim i dostojanstvo i hrabrost i sve što je nestalo kroz ovaj odnos sa Filipom. Jaku ženu ne mogu da isprate slabi muškarci, a teško onom koji želi druge da ponizi da bi sebe uzdigao – rekla je Dalila.

Pozdrav za Nevenu, ne znam šta je jaka žena, meni Dalila nije jaka žena, jer ja sam se susretao sa jakim ženama. Dalila ako je takva ona je upoznala jakog muškarca morala je da se prepusti. Ako je ona jaka ja sam Konan . Jačina je bila kada sam ja rekao da je gotovo da smo otišli zajedno, šta sam se ja vraćao u ovo – govorio je Car.

Evo opet on pokušava da mene ponizi i pokušava da se poredi sa mnom. Što si ti sjedio ovdje a imao si nulu.. Ti si mene nagovarao da bježimo, a ja nikoga sem Dejana nisam ponizila. – rekla je Dalila.     Za mene je jačina kada neko završi odnos i ne pokušava da se pomiri – reklao je Car.

Ja sam pokazala veličinu, ti si kukavica, ostavio si me na kukavički način, kukavica si jer si rekao da si me ostavio 12 dana pred kraj, a nemoj juriti za mnom da pričaš – rekla je Dalila.

Ja joj više neću prilaziti – dodao je Ca