“NE PRESTAJEM DA PLAČEM, U ŠOKU SAM” Potresna ispovijest Biljane Dragojević nakon pomirenja Dejana i Dalile: Evo šta je poručila sinu

Čitav Balkan ne prestaje da bruji o ponovnom zbližavanju Dalile i Dejana Dragojevića, nakon javne preljube poslije koje su okončali svoj petogodišnji brak, a novonastala dešavanja u “Zadruzi” najviše su pogodila Biljanu, Dejanovu majku.

dalila

Ona je van sebe otkako je čula da je njen sin Dejan oprostio Dalili vezu sa Filipom Carem, kao i to da se nada da će njihov odnos poslije svega što je od nje doživeo biti kao ranije. Biljana Dragojević već dugo izbjegava da se oglašava za domaće medije, međutim za Pink.rs riješila je da otvori dušu i prizna kroz kakvu muku prolazi.

– Kako sam?! Dobro sam, pod znacima navoda… Situacija ova kakva je… Ja ne znam šta da kažem, čekam da ga vidim, da vidim kako se ponaša, kako će reagovati kada se vidimo… Ne znam šta da kažem, sve mi je pomiješano. Neshvatljivo mi je, stvarno ne znam kako je on to mogao da oprosti, da preko toga pređe. Evo, recite vi meni? Ja sam u šoku. U šoku sam od svega. Ona mu uradi to, pa joj on poslije svega oprosti? Na šta to liči?! Ja vidim, njemu je pomućen um skroz, ne znam šta se dešava – s knedlom u grlu priča Biljana, koja u časne namjere svoje bivše snaje Dalile ne veruje.
Kako kaže, sigurna je da se iza njenog približavanja Dejanu krije neki dublji interes i taktika.

Ne mogu da skapiram uopšte šta on sad dalje misli. Mogu da vidim da je ona sa nekom namjerom se približila njemu, ide Nova godina, sve smišljeno radi, vjerujte mi.

Kako kaže, sve joj je teže da prati “Zadrugu” i dešavanja u vezi sa Dalilom i Dejanom.

– Ne mogu da gledam, ni ja, prijatelji, porodica, preplakala sam. Ne bih ni njega da povrjeđujem i stajem mu na muku… David me zove:”Mama, je l’ ovo moguće, je l’ moguće da ovo radi od života”, a ja ne znam šta da mu kažem:”Nemam pojma, znam koliko i ti”.

Dalila je svojoj bivšoj svekrvi Biljani ponovo stala na žulj, kada je Dejanu rekla da bi zapalila njegovu jaknu koju nosi. Podsjetimo, garderoba koja je prethodnih nedelja stizala Dejanu u “Zadrugu” bila je ona koju mu je kupovao i slao rođeni brat David, sa kojim nije u dobrom odnosu već godinama.

– To me je jako izirititalo. Ona zna da je to David poslao, ne znam šta ona u toj jakni vidi, da ona to zapoli. Ne da je to užasno, nego… Znam sa koliko je ljubavi David išao da kupi jaknu, sve te stvari, pa i advokata kada je angažovao… Sve je to u cugu radio. Užasno je i bolesno to što priča. Počeću da vjerujem da je viša sila neka u pitanju – kaže Biljana, koju smo odmah upitali da li jveruje u čaršijske priče da je njen sin omađijan.

– Ja nisam u tom fazonu, kada se priča o tome meni je sve to nestvarno, ali kad guglam i čitam neke stvari, sve ima nekog smisla. Ja ne mogu da verujem da to tako može da se odrazi na čovjeka, ali da ima smisla i to, kako se on ponaša… Ima mi smisla. Opet, s druge strane, ne mogu da vjerujem.

Iako Dejan često mijenja svoja raspoloženja i stavove kada je njegova porodica u pitanju, Biljana ne želi da se preda, već će se svim silama truditi da vrati svog sina.

Da sam znala da će doći do ovoga, možda bih reagovala mnogo ranije, ali nije mi bilo u malom mozgu da može sve ispasti ovako. Boriću se za svog sina! Uvijek sam bila tu za njega, i on to dobro zna, ne znam zašto je tako lako nas odbacio i isjekao?! Dvadeset godina života, gdje su?! – pita se Dragojevićka.

Biljana i dalje negira priče da su ona i ostali članovi njene porodice odbacili Dalilu kao snajku.

– Nije istina da je nikada nismo prihvatili. Drago mi je što je ušla u “Zadrugu”, da pokaže sebe. Uvijek je bila dobrodošla, ali to, kad mi je poslala poruku da nikada neću sina vidjeti… To su jako teške stvari, a to pripisujem Dejanovoj mladosti, ona je bila iskusnija i veštija da ga obrlati. On se zaljubio, kao što vidimo, druge i ne gleda, opsjednut je njom.