“NIČEGA SE NE SJEĆA, IMA LOMOVE NA TIJELU” MARIJA KULIĆ OTKRILA SVE O TIJANINOM STANJU: Miljanina sestra nije dobro

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vijest da je sestra zadrugarke Miljane Kulić, Tijana, jedna od povrijeđenih u stravičnom udesu koji se dogodio u Dušanovoj ulicu u Nišu, za portal Pink.rs se oglasila Marija Kulić, koja je ova saznanja potvrdila.

Naime, na samom početku Marija nije mogla da dođe do reijči koliko je bila uznemirena, a kada se malo smirila, otkrila je šta se desilo ove užasne večeri.

Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mjesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne sjeća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava. Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari – priča Marija s knedlom u grlu, i nastavlja:

Petoro je povrijeđeno, strašan je udes bio… Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz cijei skener, glava nije povređena, ali se ničega ne sjeća. Ne sjeća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa… Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo vidjeti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen. Auuu, ovo je strašno – zaključuje Marija Kulić uznemireno za Pink.rs.

Podsjetimo, u stravičnom udesu koji se dogodio u Nišu, kada je vozač “audija” najvjerovatnije izgubio kontrolu i zabio se u prodavnicu, među petoro povređenih je i Tijana, sestra Miljane Kulić.

Hitna pomoć u Nišu prevezla je povređene u bolnicu na dijagnostiku. Zasad, nije poznato šta je uzrok nesreće, u kojoj samo pukom srećom niko nije stradao. Prema tvrdnjama očevidaca, auto je leteo Dušanovom ulicom brzinom većom od sto kilometara na čas, što je i Marija Kulić potvrdila za Pink.rs