NIJE MOGLA DA IZDRŽI – PALO POMIRENJE: Ne skida osmijeh sa lica, odmah mu postavila jedno pitanje (VIDEO)

Utoku sinoćne emisija ”Gledanje snimaka” voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip u kom su imali priliku da vide kako Maja Marinković pita Marka Janjuševića Janjuša koliko je sati i smije se.

Maja je prva, odmah nakon završetka klipa, prokomentarisala.

– Zašto je isječen ovaj klip? Ovde nije kraj. Ja sam se isprdala tu sve, rekla sam sve Filipu – rekla je Maja.

– Ja jedino da dođem i da ti kažem, e Majo pogledao sam – rekao je Car.

– Znao sam da će napraviti nešto u kući, čim je ušlo obezbjeđenje. Na svakakva sr**a sam spreman od nje – rekao je Car.

– Prozujala je, pa je sela da jede tačno gdje sam ja sjedio i krenula si da se smiješ. Ušli smo u normalnu komunikaciju, ali ja sa njom mogu normalno da komuniciram samo ako nije u vezi- rekao je Janjuš.

– Nema obraćanja, nema klipa ni sa jednom ribom, kajne riba – vikao je Car.

– Šta vidiš u Maji, dvije godine ste bili zajedno, najskandaloznija veza? Misliš li da te Maja i dalje voli? – pitao je Milan.

– Najviše od svih ikada, mene i tog nekog Stefana, ali mislim da da – rekao je Janjuš.

– Meni akteri vrijeđaju inteligenciju svojim izlaganjima. Ovo važi za sve učesnike, mi znamo šta smo rekli i uradili, a oni te nekada puste da ležš. Ovo je sve zbog naroda. Ti uvek imaš pravo da kažeš kako je bilo, ali ti u narodu ispadaš lažov. Neće da ti puste, puštaju te da kažeš kako je bilo. Što ja ne bih prijavljivao što pijem sa Čolakom kafu unapred? Ti unaprijed kažeš da si mu rekla, a ako si mu rekao, ti u svom mozgu si to osvestio. Narod zna istinu i ja znam istinu, a ja ako sam džukela, mogu da vas zajeb**am. Činjenica je na ono što sam ja mogao da vidim, nasmejala se kad je vidjela da je ušao Čorba i da joj nije lako zbog Janjuša. Baš nju zanima koliko je sati – rekao je Miki.