‘NIJE ON ZDRAVOG RAZUMA’ Đedović do detalja analizirao bivšeg prijatelja Dejana Dragojevića: Njegova i Dalilina priča je BOLESNA (VIDEO)

Marko Đedović i Anđela Đuričić su razgovarali u hotelu o odnosu Dalile i Dejana Dragojević. Đedović je zgrožen ponašanjem svog bivše druga, pa je otkrio šta mu sve zamera:

Ma, meni je sve to veoma bolesno, on kao podiže nju juče i govori joj kako da se ponaša, i šta je sve uradila i kako se on borio za nju, a onda kao hoće da zalepi šlag Filipu na lice – rekao je Marko.

Ma, koga oni zaj*bavaju ovde – nastavio je on.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Meni nisu jasne te priče njihove – rekla je Anđela.

Ne može osoba zdravog razuma da ima toliko nelogičnosti. On nije reagovao dok ga je žena varala. Neverovatan mi je, zato sam mu i zalepio šlag. On ne raguje tipično za ljude kojima se dešavaju takve stvari. On je gleda, lupa, plače, ljubi. Meni nije jasno, ono nije ljubav – rekao je Marko.

Ona njega ne voli – rekla je Anđela.

To bi bilo kao da se ti i ja smuvamo, meni je sumanuto da on ulazi u vezu, a ona priča da je na nuli sa njim. Oni se drpaju, a onda sam pokrene temu u kojoj će biti povređen. Njihova priča je meni bolesna, a on kuka kako mi od njega pravimo psihopatu, a onda ponižava devojku koju kaže da je voli, a onda hoće da zalepi Cara šlagom jer je rekao da je punio Dalilu s*ermom, i da ju je je*ao kao ku*vu – pričao je Marko, pa konstatovao da mu ništa nije jasno.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku:

pink.rs