“NISAM ZNAO DA JE DALILA BILA TRUDNA”, ŠOK IZJAVA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Ustao i Car

Ne zaustavljaju se!

Dalila Dragojević nastavila je sa svojom ispoviješću, pa govorila o situaciji nakon potpunog opravka njene bivše ljubavi nakon saobraćajne nesreće.

-Nakon svega toga, on je pokušavao više puta da me vrati. Hoškali smo se više puta ali se nismo tukli – izjavila je Dragojevićka.

-Svađali ste se zbog djeteta – dobacio je Dejan.

-Lažeš smradu jedan! Ne možeš da preboliš to što me voli neko poslije svega kao i ti što me voliš – nastavila je Dalila.

-Moram reći, meni je sve isto ovako govorila, jedino mi trudnoću nije spominjala. Čak je govorila da nikada ne bi abortirala, da nikada nije imala porođaj – dodao je Car.

-Ni meni nije rekla – dobacio je Dejan.

-Ma nemoj da laješ džukelo jedna! Rekla sam ti i zajedno si sa mnom plakao, kada sam govorila da bi dijete imalo 7 godina – vikala je Dalila.

-11 godina bi imalo dijete! U to vrijeme si srela Peleta, u lokalu i tada je bio problem, zato si se i svađala sa Irmom jer ste vječito bile u različitim ekipama – govorio je Dragojević.

-Koštaće te ovo! Ugasiće se ta tvoja mala usta! – vikala je Dalila.

-Kada je bila sa Mladenom Vuletićem, navukla je novog momka va*inalnom manipulacijom kako bi prijetio Mladenu, to ona tako radi, lančano! – dodao je Dejan.

-Tako ću i tebe da navučem, za sve ćeš da odgovaraš na sudu! Koštaće te ova priča! – pretila je Dalila.

-To je sve istina! I ti to odlučno znaš! Tebe niko ne bi branio, ko će da brani Dalilu Mujić? Sada će svi da se oglase, pa će sve biti jasno – nastavljao je Dejan.

-Moj otac je neko ko je jako strog, nisam smjela da pričam neke stvari, nikad mu u krilo nisam sjedila – nastavila je Dalila.

-Reci lijepo! Njeni su strogi i da se razumijemo i u toj porodici i u toj vjeri zabranjeno je to da se uradi, dijete mora da se rodi po svaku cijenu, to je zločin! – dobacio je Dragojević.

-Čovjek koji krene leđa svojoj porodici ne može da bude dobar čovjek, on će meni da govori o porodičnim odnosima! On prila kako su moji njega šikanirali, a moji dali plac za kuću! Ranije je govorio kako je David uvijek nosio markirano a on mora da nosi iznošene stvari. Kada je David otišao u Ameriku, govorio je kako mu je preuzeo mogućnost da ode on- govorila je Dalila.