“NISI NI U SVOJOJ KUĆI PRIHVAĆENA!” DEJAN I DALILA PONOVO U SVAĐI ZBOG PORODICA: Ljude varala na ovaj način

Utoku je emisija Pitanja novinara, a voditelj Darko Tanasijević nastavio je sa pitanjima za Dalilu Dragojević.

– Dejan je komentarisao da su tvoje pare od rijalitija proklete i da nećeš moći da pružiš ocu ono što si željela. Kako reaguješ na to? – pitao je Tanasijević.

– Razmatrala sam tu opciju da neću moći da ispunim, ali mi je on to jako surovo rekao. Za*ebala sam Darko… To je to – zaplakala je Dalila.

– Ne znam da li imam snage više da se borim… Sam poziv sa mojim ocem mi je dovoljno rekao, oprošteno je meni sve oko razvoda, ali sve poslije toga me je otreslo o pod… U momentima sam radila sve što sam osjećala, željela sam da mi bude lijepo, a ne loše. Kada sam se vraćala Filipu, smatrala sam da neke stvari mogu da se poprave ali nisu… Onda sam se upustila sa Anđelom u druženje, ali ni tu nema više šta da se traži. Prikazala sam sebe u najgorem svjetlu… – nastavila je.

– Da li je Dejan sve ono ispričao o tvojoj porodici i familiji, da bi te u potpunosti odvojio od Cara? – pitao je Darko.

– Neću ja pričati o tome, on najbolje zna šta priča. Uvijek će se vaditi i reći da sam ja prva spominjala porodicu. U trećoj sezoni je o svojoj govorio sve najgore, neka se sjete gledaoci… Ne znam više šta mu je cilj, a ne vjerujem ni da Filipa zanima sve to… Ja kada nekoga volim ništa ne bi moglo da me odvoji od tog nekog… Znam ko sam i znam šta sam, znam koliko sam uradila u našem zajedničkom životu… Mnogo sam osuda preživjela, nije tu bilo ‘med i mlijeko’ – govorila je Dragojevićka.

– Nema potrebe da ćutim više na sve prozivke i da slušam gluposti. Ja sam samo neko ko uzvrati kada ona bude bezobrazna. Previše sam se naslušao priča kako sam ja bio nesposoban ili izdržavan… Kada sam rekao da sam njenom tati kupovao, to su bile zajedničke pare, kao što je od istih kupovala patike koje je spominjala. To što kaže da je zarađivala od Instagrama, to je kada je varala ljude… – gvorio je Dejan.

– Bože gospode! Ne mogu da vjerujem šta on spominje? Je l’ si ti normalan? – pitala je Dalila.

– Nisam ja zarađivao nego ti, to nisam radio ja. Pa nije ona bila ‘Karla del Ponte’ pa da je imala milione i zarađivala od reklama – smijao se Dejan.

– Sramota me je kunem ti se! Nemam više riječi za ovo! Ne, više mi nije žao i kajem se zbog svega sa njim! Čime se on služi, kakvim lažima i informacijama… Možda je porodica radila sve i svašta, ali ako se kopa, onda bi moglo da se kopa i po njegovoj. On je od iste te moje porodice dobio najviše i najbolje, bio je prihvaćen, voljen… Ne znam da li postoji jedan čovek koji ga nije prihvatio, a ja kod njegovih nisam. On sada nakon svega da priča ove stvari… – nastavila je Dalila.

– Boga mi nije ni u svojoj kući prihvaćena – dobacio je Dejan.