NIZAK UDARAC ZA DALILU USLIJED DISKVALIFIKACIJE STEFANA MIHIĆA: Dostojanstvo na nuli, EVO ŠTA SE DESILO VEČERAS (VIDEO)

– Najkontradiktornija osoba u rijalitiju, najduhovitiji, ali i najdosadniji kad zapne za nešto. Neko ko je razuman za druge, a nerazuman za sebe. Neko za koga svi kažu da je dobar u duši, a mi ima loše postupke – rekao je Anđelo za Filipa Car, a on mu je na to odgovorio:

– Nisam mogao da se pokažem u ljubavi, jer pravu ljubav ovde nisam ni imao za dvije godine – rekao je Car.

A odluku za Dalilu, Ranković je obrazložio ovako:

– Ne provodimo puno vremena. Dopada mi se što si uredna i pedantna. Milsim da si druželjubiva, ali mi se ne sviđa što odmah prebacuješ nekome šta ti je uradio. Smatram da si neko ko totalna ne prihvata kritiku, odmah udaraš kontru. Mislim da se ti i Dejan slažete u 99% stvari. Mislim da se samo pojavio momak koji ti se više dopao. Smatram da je došlo do zasićenja. Smatram da su tvoji postupci prema Dejanu bili zli. Ja te više gotivim kada si sama. Kada nisi sama, sve se mijenja, tvoj hod i sve ostalo. Egoista si, ali mi se ne dopada ta bahatost i bezobrazluk koji je na visokom nivou. Tvoj i Filipov odnos je užaš. Milsim da je više strast nego ljubav. Odvratno je sve što radi, ali ako ti prihvataš, ona ja neću da komentarišem. U ljubavi stav imaš nula, ništa, krompir – rekao je Anđelo Ranković.

– Ja bih se zahvalila na komentarima. Moram da kažem da se slažem sa time što si rekao. Što se tiče mog dostojanstva, istina je da imam nula posto toga. Što se prijateljstva tiče, milsim da nikada nisam ništa ružno uzvratila. Kada mene neko ujede, naravno da ću da se branim – odgovorila je Dalila Dragojević.