NOMINOVANA JE NAPUSTILA BIJELU KUĆU U SUZAMA – nije više mogla da trpi poniženja jer je razotkrivena

Prethodne večeri nominacije su održane u “Eliti”, a voditeljka Ana Radulović dala je riječ učesnicima kako bi izrazili svoje mišljenje i nominovali Vivien Kurtović i Slobodana Josipovića između ovonedeljnih drugoplasiranih. Vivien je jedna od tri nominovane.

– Više vremena provodim sa Vivijen, više pričam nego sa Slobom. Oni su za mene specifični, razlikuju se od ostalih ukućana. Slobodan mi je zanimljiv lik, uživa u ženskoj pažnji, a Vivijen je ljubomorna. Odlazim iz Vivijen, šaljem Slobodana – rekla je Helena.

– Sloba je sasvim u redu sa mnom, idemo zajedno kad izađemo da mu potrošimo pare… Zna mnogo da kaže, ali samo određenim ljudima sa kojima se druži. Idemo u Marbelju, potrošićemo njegov novac, logično, da uživamo na jahti i dobroj hrani. Ja ću nominovati Vivijen, ne njega – rekla je Sara.

– Ako se ne varam, Vivijen je rekla da Slobi ne može da ponudi ništa osim druženja, pa ne treba da bude ljubomorna. Mislim da je Sloba pošteniji od nje, stojim iza njene sebičnosti. Šaljem Vivijen, odlazim od Slobe – rekla je Stefani.

– Sloba je čovek koji malo priča, a mnogo priča. Oboje su veoma inteligentni, ona je sasvim drugačija. Ostavljam je, ispraćam Slobu – rekla je Dragana.

– Rečeno je mnogo dobrih stvari, mnogo nedefinisanih. Rekao sam Slobi par puta da živi, ​​drago mi je da je poslušao Đedovićev savjet da ustane i pobuni se. Napadate Uroša, a svojim glupostima dozvolili da on bude najvažniji – počeo je Mića.

– Upravo sam takav zbog ljudi kao što je Boža, kome mogu da budem otac i koji stane ovde i kaže: “Svako može da me jebe, ja ću svakoga” – rekao je Mika.

– Nije tačno, lažeš – skoči Boža.

– Vivijen je veoma čudna i zanimljiva osoba, trula je kao šuplji zub, ali je dobra sama po sebi, brani se, bori se. Vjerujem da je neko ko hoće sve preko noći sada u vezi s Josipovićem i u odnosu s ljudima. Ona je neko ko je nerazuman, nedefinisan i sebičan. Jeste li u životu doživjeli nešto loše što vas je uputilo u tom pravcu – upitao je Miću, što je ona potvrdila, a on nastavio:

– Pa, ona je nešto doživjela. Djevojčica ima problem – rekla je Mica, a Vivijen je ustala od stola i počela da plače.

– Devojka se izolovala od svih, ima neke inhibicije… Jedno je rekla, a to je da si ti jako čudna osoba. Imaš ogromnu toleranciju i ne znam šta muškarac treba da ti kaže da bi reagovala. Nisi jedini ovdje. Odlazim iz Vivijen, šaljem Slobu – rekao je Mica.

Više detalja u nastavku: