NOVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE MILJANINE SESTRE : Evo u kakvom je stanju!

Pet osoba, među kojima je, prema prvim saznanjima, i sestra rijaliti zvijezde Miljane Kulić, povređeno je sinoć oko 23.50 sati u teškom udesu u Nišu kada se “audi” kruševačkih registarskih oznaka zakucao u zid zgrade broj 84 u Dušanovoj ulici.

Sudeći po stravičnim slikama poslije udesa, prava je sreća da u njemu niko nije nastradao.
Svo petoro povređenih, od kojih dvoje ima politraume, odnosno povrede više organa, sa tri saniteta Hitne pomoći iz Niša prevezeni su odmah u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gdje im je u toku noći urađena kompletna dijagnostika i utvrđivan stepen njihovih povreda.

Prva saznanja ukazuju da sestra Miljane Kulić ima povredu kuka, ramena i nagnječenje jagodice te da povrede na prvi pogled nisu teže prirode, ali će tačan stepen kako njenih tako i povreda ostalih aktera udesa sa sigurnošću biti biti poznat tek nakon okončanja svih dijagnostičkih procedura. Nezvanično se saznaje da je u udesu učestvovalo i jedno taksi vozilo te da se Kulićeva u momentu nezgode nalazila u „audiju“.

Prema izjavama pojedinih očevidaca, „audi“ se kretao velikom brzinom kada se umalo nije direktno sudario sa taksi vozilom koje je išlo iz suprotnog smijera a koje je pokušalo da izbjegne kontakt pomjerajući se u desnu stranu ka trotoaru, ali ga je audi ipak „očešao“ sa njegove lijeve strane.

„Audi“ je nakon nakon tog kontakta sa taksijem navodno zamalo naletio na nekoliko djevojaka koje su bile u blizini jednog kafića i potom se, prešavši još oko pedesetak metara, zabio u zid zgrade, tik uz ulaz jedne turističke agencije. Saobraćajna policija blokrala je nakon udesa dio Dušenove ulice od kružnog toka do raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića. Nakon uviđaja koji je trajao do kasno u noć biće utvrđeno ko je kriv za saobraćajnu nezgodu, prenosi “Pink.rs”.