Novi skandal pogledajte sta je Dalila uradila

Prethodne večeri pojedinci iz uslužnih odgovarali su na upite okupljenih, tijekom kojih je u Bijeloj kući nastala još jedna blamaža. Točnije, došlo je do divljeg obračuna Dalile Dragojević i Stefana Mihića.

– Iznimno ste problematični, prije zabave pokušali ste otkriti tko je oduzeo novac od Sandre i grupe, a kasnije ste napali Dejana – pročitao je Milan.

– Vidio sam nešto što nitko nije. Isprva sam pretpostavio Sandija. Očito, nagovještavam da bismo trebali biti obični, a ne uzimati gotovinu. Pitao sam je li shvatio tko mu ga je uzeo. Vjerojatno sam mislio da bi njegovi časnici mogli tako stajati. U trenutku kada sam ga vidio kako vadi gomilu gotovine iz džepa, brzo sam vidio što se zapravo događa s tim. Deal Lux bi mogao ugostiti uzetu gotovinu iz financijskog plana prikupljanja, dati je Delilah i dati Đedoviću. To je moja hipoteza – rekao je Mihić.

– To vam je sve samo ne pristojna hipoteza, kada vam promatrači koji sve vide daju do znanja da ste problematični – dodao je Đedović.

– Vidio sam Dejanov gotovinu, Franin s gumicom. Moje je stajalište da je keš završio kod Dejana – dodao je Stefan.

Stefan je uvrijedio Delilu, a ona ga je polila vodom.

– Evo, u svjetlu činjenice da pojedinci ne vide sve. Dobit će ovo u ovom trenutku. Ovaj šarlatan, miris, za sve što planira – rekla je Dalila i zalila Mihića vodom.

– Ovaj čovjek (Stefan) je sve raspravljao o mladoj dami, grdi mamu, sve grdi, ja ću mu ovdje ići u glavu – rekla je Dalila.

– U slučaju da ja zamahnem, odletjet ćeš u Vetenrik, ti ​​i tvoj Rocky Balboa. Udari me opet u glavu, maknut ću te – rekao je Mihić.

Mihić je Dalilu progutao u stazi, a ona ga je još jednom polila vodom.

“Pokušaj ne razgovarati u prolazu”, rekla je Delilah.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/12/2824369_dalila_ls.jpg