‘O CARU MISLI SVE NAJGORE, MAJU NE CENI NI PET PARA’ Kristijan Golubović razvezao jezik i otkrio ČORBINE TAJNE! Filipu i Marinkovićevoj sledi KRŠ I LOM!

U subotu je Bela kuća postala bogatija za tri učesnika, među kojima se našao i Milan Janković Čorba, koji je svojim ulaskom u “Zadrugu” stao na žulj mnogim ukućanima, ako je suditi po reakciji zadrugara i vernih pratilaca najgledanijeg rijaliti šou programa.

FOTO: PINK.RS

Ovim povodom se oglasio i bivši zadrugar, kao i Čorbin prijatelj, Kristijan Golubović, koji je, kao i uvek, dobro upućen u njegov odnos sa Majom Marinković, te za Pink.rs dao svoj sud o celokupnoj situaciji.

Čorba ima energiju za rijaliti… Ako krene sa starim napadom po devojkama, možda i vidimo pravog Čorbu, ali ako počne opet da tvrdi pazar i morališe, brzo će preći na svoj hobi i potonuće u svojim šerpama i loncima. On o Caru misli sve najgore. Za Maju misli da je nimfomanka i ne ceni je ni pet para i mislim da tu neće tražiti priču, iako bih ja, da sam tamo, odmah insistirao da skine Maju, i Caru napravio lom – kaže Kristijan za Pink.rs.