OGLASIO SE HUSO PRVI PUT NAKON SUSRETA S DALILOM: Odmah se obratio Dejanu

Dalila Dragojević stigla je u rodno selo Šepak, gdje joj živi otac Huso Mujić, koji za Blic kaže da je njihov prvi susret protekao jako emotivno, a dotakao se i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, kao i Filipa Cara.

– Dobro, radosno i žalosno, suza je bilo, jako emotivan trenutak. Znao sam da će doći – rekao je Huso na početku razgovora, te smo ga pitali da li je i dalje ljut na kćerku.

– U kakvom odnosu može otac da bude sa svojom kćerkom? Dobro je sve. Šta da radimo. Sve smo ostavili iza nas. Šta se desi, to se ne može popraviti, ne može se vratiti – iskren je Mujić i ističe da bi voleo da stupi u kontakt sa Dejanom.

– Imam želju, ali nemam njegov kontakt. Rekao je svoje, želim mu sve najbolje. Nema potrebe da se ljutim na njega, takva je situacija. Možda se nekada vidimo i čujemo, svijet je mali – istakao je Huso i stavio tačku na priču o raspodjeli imovine:

– Rekao sam njima dvoma da se dogovore oko kuće, tako će i ostati.

Poznato je od početka da Dalilin otac nije imao riječi hvale za njenog sada bivšeg momka Cara, a sada kaže da se nada da će je poslušati pri sljedećem izboru emotivnog partnera.

– Nikada neću podržati tu vezu. Ako voli babu, treba da posluša neke stvari – zaključio je Huso.