OGLASIO SE NENAD PERIŠ NAKON ŠTO JE IZVUČENO TELO IZ SAVE: Izgovorio je potresne reči

Informaciju da je danas izvučeno telo iz Save, Periš je saznao iz medija

Nenad Periš, otac Mateja koji je nestao pre nešto više od pet meseci u Beogradu, iskreno kaže da se svaki put strese kada čuje da je neko telo izvučeno iz reke.

Informaciju da je danas izvučeno telo iz Save, Periš je saznao iz medija, a kako kaže nimalo mu nije lako kada čuje takvu informaciju.

– Svaki put kad čujem da je neko telo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije reč o mom Mateju pomislim na roditelje tog čoveka, na njegove rođake i prijatelje… Verujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Ono što bih voleo da znam je istina kakva god da je ona – kaže Nenad Periš.

Kako je objasnio još uvek je svakodnevno u kontaktu sa našom policijom.

– Znam da rade i da pokušavaju da nađu odgovore. Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Verujem im i uveren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmerno zahvalan. Dok sam bio u Beogradu stupio sam u kontakt i sa vladikama SPC, svakodnevno smo u molitvi. Ljudi smo i jedno u molitvi – priča Periš i ponavlja da iznad svega veruje u Boga.

Prema njegovim rečima, u skorije vreme planira da dođe ponovo u Beograd.

– Nisam još odlučio tačno, ali trebalo bi da dođem uskoro – rekao je Periš za Informer.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba “Gotik” gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga.

Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga za nestalim mladićem još uvek traje.