ON NAPUŠTA ZADRUGU?! UPRAVO STIGLA VIJEST: Gledaocima neće biti dobro kad čuju koji je razlog

Iako se tek nedavno oprobao u voditeljskim vodama, malo ko može da zamisli rijaliti šou-program “Zadruga” bez Milana Miloševića.

Ipak, da do toga dođe – mogućnost postoji.

– Milan je dobio ponudu od jedne televizije, i to, što bi se reklo, ponudu koja se ne odbija. Papreno velika cifra je u pitanju, a pritom vlasnik ove televizijske kuće ne žali para da otkupi ugovor koji je Milošević potpisao do kraja tekuće sezone rijalitija, sve samo da pređe na njegovu televiziju – otkrio je izvor sa televizije za “PulsOnline.rs”.

Printscreen

– Milana je, naravno, zaintrigirala ova ponuda, ali je odmah znao da je neće prihvatiti, bez obzira na to što je o ozbiljnom novčanom iznosu reč. Njega za televiziju na kojoj radi ne vezuje samo ugovor nego i velika zahvalnost što su mu uopšte dali šansu da postane voditelj, pošto ranije to niko nije imao u vidu – dodao je izvor.

– Milan se zahvalio na ponudi i odbio je, ali su mu sa te televizije poručili da još razmisli, te da ponuda stoji otvorena ako se predomisli. Ipak, koliko mi je poznato, Milošević ne planira da ide sa televizije na kojoj radi čak ni kada se završi “Zadruga” jer ima u planu nove projekte na istoj televizijskoj stanici.