“ONA JE NA DNU, NEMA ŠTA DA IZGUBI” Car sklopio sve kockice, analizirao Dalilino i Dejanovo ponašanje – SADA MU JE SVE JASNO

U toku emisija “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o ljubavnom trouglu Dalila, Dejan i Car koji je posljednjih dana glavna tema cijelog regiona.

Riječ je dobio upravo Filip Car.

Ja kada bih mogao da se sjetim babe i da zaplačem, ne mogu da tvrdim da je to bila igra. Analiziram svaki dan da li sam bio dobar ili šta. Stalno neke posesivne stvari, nisam imao problem da li je najgora ili najbolja. Nemam problem da joj se vratim. Ne znam šta bih rekao, vratio sam se u sam početak. Dejan je bio ljubazan ovdje sa mnom, nije mi kritizirao, a mnogo se toga desilo. Vratio sam se na to sa Čaprićkom, ako je bila igra i dogovor, ja to neću da tvrdim, a ako jeste, ja ne znam. Ona njega istjera napolje, u rajskom vrtu isto, onda meni da novac da mu kupim u prodavnici nešto. Najčudnije mi je bilo kada to poslkednje gdje sam je napao i ona je imala kontra napad. Ja tek sada mogu da kažem da je ja ne zanimam. Ja znam koji je problem, treba doći kod mame u sobicu. Sve te neke stvari trebaju jedno bez drugoga započeti. Ako je i bila igra ona se vezala za mene, nije me vidjela kao neku perspektivu, vidio sam njeno ponašanje tada, odbijao sam je i sve i pečat je bio sa Sanjom. Meni je pričano kada ona šćućuri sa Đedovićem, nisam bio upoznat ni sa čim… Vidim da mi se neki ljudi podrška ovde šalju i javljaju ali daju doznanja neke stvari. Dalila zna da nema šta da izgubi. Izgubila bi kada bi bila u odnosu sa mnom. Ona je na samom dnu – pričao je Car.