‘ONA OD NJEGA PRAVI BOLESNIKA!’ Tara osula PALJBU po Milici, Karić odlučio da PROGOVORI o njenoj vezi sa Mensurom, pa im SASUO SVE U LICE: POSTAO JE PSIHO ODNOS! (VIDEO)

U toku je emisija “Pretres nedelje”. Voditelj Milan Milošević dao je reč Franu Pujasu kako bi prokomentarisao treće mesto Milice Veselinović na anketu za najlicemerniju osobu.

Ti dosta toga dobrog pružaš, ali si je ugušio. Ti nju gledaš dok ona kuva, ona ide u pušionicu, ti ideš da sedneš. To je gušenje. Ona je mlada devojka, puca i kreće da vrišti u zadnje vreme. Možda neće namerno da ga diskvalifikuje, ali ne zna kako da ispolji bes. Daj joj malo prostora, to nije normalno ponašanje. Nisam rekao da ga mrziš, ali to gušenje će to stvoriti. Pusti je da diše, neka se malo druži – govorio je Fran.

Nju ne bi gušilo da je to prava ljubav – dobacila je Tara.

I da je prava ljubav, neko da te čeka ispred wc-a, je l’ to ne bi smetalo? Sve te situacije, kad ti kaže da se pomeriš da te vidi… Kad izađete hoćeš je pratiti kod frizera? Treba da ima vremena da se druži i da ima vremena za sebe. Ti vriskovi su počeli biti ono… – nastavio je Pujas.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Reč je dobio Stefan Karić.

Prišao sam danas sa Mensurom kad se desio sukob sa Markom, dopustio je malo više neke stvari i ona može da radi sad neke stvari. Sve je to lepo da se on bori za nju u salonu i da je gura, ali za neke druge stvari izgleda kao da se osilila. Što se tiče ovoga što je rekao Fran ima i toga, kao da se davi u toj vezi i ne može da nađe ventil – rekao je Karić.

Njega ljudi mrze zbog tebe, mene je uvredio jer sam vređao Milicu – dodala je Simova.

Ne želim da moj osmeh bude pogrešan, ne želim da se bilo šta pogrešno shvati. Ne želim da stvaram probleme u našoj vezi i to će tako da bude dok ne budem izašla. Ja ću da se borim – pravdala se Milica.

Ako radiš to za njegovo dobro, onda ne napominješ neke stvari. Ona od njega pravi bolesnika – nastavila je Tara.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Mnogo mi je teško da komentarišem odnos, ne želim da povredim Mensura. Ne želim da budem uzrok nečije nesreće i da nosim taj teret. U nekim situacijama on čeka da se nešto promeni, a mislim da je svestan da obvaj odnos neće doneti ništa dobro ni njoj, a ni njemu. Svakodnevno se svađaju, to je vika i dreka, haos. Ne znam ni šta da kažem… Odakle u njoj toliki bes i gnev, ja ne znam. Ona na početku nije bila takva, jedino ako si je ti udavio. Pitao sam Mensura zamisli da joj je Marko mahinalno vratio, pa pobio bi se. Dolazi u situaciju da stvara filmove u glavi da su svi protiv njega. Pogubimo se svi, kao i ja što sam se gubio. On je svestan da ova veza neće opstati nažalost – govorio je Stefan.

Ako se ja budem pitao, ovaj odnos neću da prekidam – dodao je Mensur.

Možda oni to vole, svakako je različit i trpi ono što želi. Počeo je da bude psiho odnos, da budem najblaži – nastabio je Stefan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

izvor: pink.rs