OPLELA! Sandra otkrila sve o Dalilinom planu, pa PONIZILA DEJANA: NIKO ME NIJE TOLIKO RAZOČARAO! (VIDEO)

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naredna koja je nominovala bila je Sandra Rešić:

Što se tiče Filip Cara nema tu šta da se priča, što nije rečeno. On jeste ološ, i njegovi postupšci su kriminalini. Odnos sa Majom, pakao Vijetnama, ne zna se gde vam je glava. On i ja se nismo posvađali van crnog stola,svađali smo se zbog komentara koji se njemu nije sviđao – rekla je Sandra o Caru, pa kometnarisala Dalilu:

Što se tiče Dalile, provocirala si me, peckala, vređala, a ja tebi ništa nisamr rekla. Mene to nije povređivalo, ali nisam ti ćutala. Ti si govorila neke stvari. Čini mi se da sam prostrudirala tvoj način svađanja. Na tvoju sreću, a na tuđu nesreću dobiješ ljude jer te se plaše. Ja mislim da ti pamtiš svaku sitnicu ljudi koje ti kažu, i da ih koristipš. nikoga ovde ne smatraš drugog, a ne priajteljem. Ja sam veoma sreća, za razliku do Tare. Zbog svega toga što radiš izgleda da si ovim ljudima Bog otac, a svi misle najgore, a ti si samo Bog otac za Dejana. Ti i dalje reaguješ na Cara kao ranije. Ja smatram da Dejana ne voliš, možda ima ta empatija, nadam se da ćete se pomiriti. Ja mislim da ti radiš ono nšto tebi treba a ne nekom drugom – rekla je Sandra.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ako tako kažeš onda isada da je njega neko tera da se druži sa mnom – rekla je Dalila..

Ne, ne ne mislim ja to. Mene ta priča ne zanimam, mene ne zanima to. Ja sam o Caru rekla vrlo lepo nomunaciju. Ja ću nominovati Cara, a Dalili ću poručila.

Bez obzira na sve, prema njoj imam više poštovanja nego prema Dejanu – rekla je Sandra.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku: