OSVANULE NOVE SLIKE MELANIE TRUMP, ŽENA NE LIČI NA SEBE: Potpuno se promijenila otkako više nije prva dama! (FOTO)

Nasmijana i potpuno elegantna, drastična promjena Melanije i njenog raspoloženja otkako više nije prva dama.

Osim što je prošlog mjeseca uočena na jednoj bejzbol utakmici, Melanija se od aprila nije pojavila u javnosti u društvu supruga, Donalda Trampa, ali sve se promijenilo prošle nedelje.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije bivšeg predsjedničkog para snimljene tokom dva gala događanja održana 4. i 6. novembra na Floridi, a Melanija je tim povodom osvanula u crnim izdanjima vrijednim pažnje.

Tokom suprugovog predsjedničkog mandata, atraktivna Slovenka servirala je mnoštvo besprijekornih izdanja, a osjećaj za stil, sudeći po novim fotografijama, još je nije napustio.

Za prvu gala večer u njihovoj floridskoj rezidenciji Melanija je odabrala elegantan crni kombinezon s potpisom američkog dizajnera Ralfa Lorena– kreatora njenog kultnog, plavog kompleta na suprugovoj predsedničkoj inauguraciji.

Strukiranog kroja, spomenuti kombinezon takođe se isticao crnom trakom oko vrata nalik kravati, a njega je na drugoj gala večeri zamijenila efektnom haljinom s potpisom modne kuće Valentino.

Predimenzioniranog kroja i s kraćim rukavima ukrašenim dugim perjem, Melanija je zračila elegancijom, a za ovu haljinu nakratko je odustala od prepoznatljive, isfenirane frizure prigrlivši frizuru