OTIŠLA SAM S MUŽEM NA MORE, A ON JE GLEDAO DRUGE ŽENE: Uzela Sam Kremu Za Sunčanje I NA LEĐIMA NAPISALA OVO, ZACRVENIO SE! (FOTO)

Pre 2 meseca sam krenuo da izlazim sa koleginicom koja je došla u našu firmu pre par meseci. Tek prošle nedelje mi je saopštila da ima dete iz prvog braka. Ja imam 25 godina (ona 27) i iako želim ozbiljnu vezu jednostavno nisam spreman za decu još. Takođe bih želeo da jednog dana porodicu započnem sa slobodnom devojkom koja nema decu i bivše muževe. To sam joj tako i saopštio, a ona je u tom trenutku totalno poludela, rekla kako sam površan i bezobrazan i kako se nada da nikada neću imati svoju decu. Od tada ne želi ni da mi se javi sa “dobro jutro”, ali vidim da je uveliko počela da muva mog kolegu. Sad mi se sve više čini da ona zapravo samo traži negde da “udomi” sebe i svoju ćerku..

Verovali vi ili ne, mene je jednom prilikom, dok sam imao odnos sa devojkom u autu sa otvorenim prozorima, uhvatila promaja i naredna dva-tri dana sam proveo u krevetu. Najteži deo mi je bio smišljanje izgovora porodici i prijateljima. 🙂