PALO POMIRENJE U ZADRUZI – DALILA NE KRIJE SREĆU: Ovaj preokret u rijalitiju niste očekivali

Utoku je glasanje za najvećeg materijalistu u Beloj kući, a Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora su se tom prilikom se osamile u dvorištu kraj bazena, te su započele razgovor o Anđelu Rankoviću.

Meni je rekao da je on od prošle godine…On se toliko striktno drži toga. Na primer kažem ti, on se naljuti na nešto. Ne mogu da poredim odnos sa tobom jer tebe gleda u ljubavnom smislu, a ove gleda kao prijatelje. Da mu je sinoć bilo teško, da je razmišlja – počela je Matora.

Kaže onda kad sam ti rekao kojim sam te očima gledao i kao što radiš ovo – rekla je Dalila.

Kaže on meni, ajde razgovor, ali ja gledam nju, ono se*s. Verujem ja u to što mi priča, ali onda gledam kao devojku koja je sve to imala sa mnom, a otišla je – rekla je Matora.

Meni je rekao da gleda kao prevaru. Ja ga pitam kako može, kad nismo bili zajedno…Pitala sam ga da li se plaši da ako bi se upustio neko veće i dublje druženje, da bi se ja vratila. Rekao mi je ne i da smatra da sam ga ja kao prevarila i da nije on neko ko prelazi preko takvih stvari. Pitala sam ga kako može da planira da budemo zajedno napolju, on mi je nešto smutio, ne znam. Kombinaciju mogu imati sa svakim, ako ču tako i ne razumem – rekla je Dalila.

Zadrt je – rekla je Matora.

Rekao mi je da ne želi da ja budem paćenica i da budem neko ko će da trči za njim. Rekla sam mu da izaziva u meni da nije tako kao što priča… – rekla je Dalila.

U njegovoj glavi je to sada ispravno, jer je on muškarac i jer je zreo. Svestan je sebe, promenio se, a u sebi gori…Ti si juče meni to rekao na reklamama, pa si isto to mislio i u sedam uveče kada si udario glavom o vrata kad si je video u spavaćici – rekla je Matora.

Rećiće ti na to da nije rekao da nije rekao da nema želju za mnom – rekla je Dalila.

Realno ga razumem – rekla je Matora