“PITAT ĆEŠ ME ZA SLIKE SVOG OCA” – DRAGOJEVIĆKA VRIŠTI, BACA SE PO PODU: Dejan razbucao Dalilu na komade

Utoku je emisija Gledanje snimaka. Na narednom snimku koji je pušten prikazano je kako Dalila Dragojević ljubi Anđela Rankovića u vrat što je cijeli dan poricala:   

  Vidi se da je ljubila Anđela u vrat, ponaša se kao sa svima – rekla je Miljana.

    Ja sam rekao Rešićki kako će biti, i Lepi Mića će reći da sam ja to napravio Dalilu ovakvom.Ona priča kako njoj nije ništa, Anđelo je takav. Ona je pokazala svoju va*inalu manipulaciju, i to je i sa mnom radila. Ja sam sebe krivio sebe zbog mnogih stvari. Ljudi ovako se ne pati, ona smatra za sebe da je najbolja i najpoželjnija, ali nema ništa od toga. Ja sam sa njom završio za sve vreme – rekao je Car-

Mislio sam da je to onaj snimak sa početka rijalitija – rekao je Dejan.

Moje i Dejanovo muvanje se nazvalo niskobudžetnim po*no filmovima, ona nas je tako nazvala. Kapiram je, ona je bila ružna i sada se promijenila, uradila nos, pa umislila da je ribetina – rekla je Aleks.

Reče mi osoba koja ima fapove od bradavica – dodala je Dalila.

Njoj je bitno da je ona na Pinku. Ovo je njen niskobudžetni p*rno film. Njoj nije bitno šta je ona, samo je bitno da je ovdje. Ona nije svjesna svoje sramote. – rekla je Aleks.

Zvaću tvog dečka da mi pomogne – dodala je Dalila.

Pošto sam pomenut. Zvaćeš me možda da me pitaš da li imam slike tvog oca pošto je tri puta bio u bolnici, pa možda je i sada u bolnici zbog ovoga šta ti radiš – rekao je Dejan nakon čega je Dalila izletjela iz kuće. Ja sam ćutao, a ona je peckala Aleksandru, ja to ne dam. Kada je ona spomenula mene i Aleksandru dobila je odgovor. – rekao je Dejan.

– ta je rekao, hajde reci mi – divljala je Dalila.

– Rekao je da ti je otac prije bio u bolnici – rekao je Bebica.

– Ne, on je rekao da je sada – nastavila je da urla ona.

– Rekao da ako sačuva slike možeš da vidiš kako je izgledao prije pet godina, a kako izgleda sada – rekao je Anđelo.

– Nisam luda – vikala je Dalila.

– Rekao je da ću vidjeti slike i da će završiti opet u bolnici – rekla je Dalila.

– Niko nije lud, rekli bi ti da se nešto dešava – tješio je Bebica.

– Miki, jesi čuo šta mi je rekao – tražila je Dalila utjehu u svima.

– Ne lupaj gluposti, hoće da te isprovocira. Druži se sa Marijanom i Bebicom do kraja i ništa više… Ti si teška ličnosti, gledaj da ti ispraviš sebe… Nemoj da radiš sada neke stvari koje će iznervirati tvog oca, a ne da gledaš šta je Dejan rekao – savjetovao je Miki.