Pogledajte kakve vijesti vam donose Marko i Stanija

Dosadašnja kolegica i poznata osoba Stanija Dobrojević likovala je u svojim neformalnim zajednicama unutrašnjosti svog novog penthousea koji je kupila u Rumi i organizirala po svom ukusu.

Pretpostavlja se da je zvijezda istine pukla sjeverno od 150.000 eura za ekstravagantno pustinjsko izvorište harmonije.

Igrom slučaja, Stanija je u vezi s Markom Markovićem kojeg je upoznala tijekom “Helpful 2”, a danas mu je priredila pravu malu rođendansku poslasticu.

Točnije, Marko je proslavio 27. rođendan, a Stanija ga je uhvatila u osjetno pozitivnom raspoloženju dok je gasila svjećice na torti u obliku srca.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/12/2823743_screenshot-12_ff.jpg

Dodatni članak:

Infekcija jetre je zabrinjavajuće normalan razlog smrti čak i kod mladih, a mnogi ne vide indikacije sve dok ne prođe točku s koje nema povratka. Specijalisti na ovaj način izražavaju da postoje signali koji će se pojaviti na različitim dijelovima tijela ili u nepredviđenim okolnostima, a koji mogu biti pokazatelj bolesti, piše Mondo.rs.

Masna jetra je infekcija koju mogu dobiti pojedinci koji nikada nisu “lizali” alkohol, a dva znaka masne jetre ćete primijetiti čak i kada odete u zahod, kažu stručnjaci.

Primarna će biti prilagodba nijanse mokraće, pod pretpostavkom da je misteriozno dosadna, vrlo dobro može biti pokazatelj bolesti. Također se drugi identificira s velikim mokraćom – pod pretpostavkom da se defekacija čini kao katran, pojašnjavaju stručnjaci, moguće je da imate problema s jetrom. Pod pretpostavkom da je sjedalo izrazito dosadno u sjeni, praktički tamno, to je rijetko pristojan znak.

Ono što mnogi ne znaju je da je izvedivo spriječiti infekciju jetre i da još nije prošla točka u kojoj je moguće promijeniti način života kako bi se ovom značajnom organu dalo vremena da se odmori i nastavi s radom. Nadalje, mnogi misle da glavni liker šteti jetri, a postoje i izvori hrane koji oštećuju jetru.