POGLEDAJTE KO SE JE ZARUČIO U ZADRUZI

Dejan Dragojević je sljedeći pojedinac od sklonih koji će se obratiti na upite promatrača, a potom se sagnuo i zaprosio Aleksandru Nikolić.

– Kažete da vas je Alexandra osramotila za mračnim stolom dijelom svojih tvrdnji, što bi se reklo na artikulaciju da ćete sami sebi izvaditi rebra i eksplodirati, implicira li to da vam ona služi samo za bliske veze? – bio je upit.

“Rekao sam to budući da sam bio tjeskoban… Ona je rekla da će razmisliti o carevom stajalištu, pa sam to rekao”, odgovorio je Car.

 

“Nedavno sam rekao da ono što je Philip rekao ponekad zvoni.” Ono što je iznio je strašno, njegova objašnjenja su u mnogim slučajevima glupa i nemaju veze s velikim mozgom. Očito ne vjerujem da sam samo za njega, razbio bih to. Zajedno smo 24 sata, ali on može često lupati i govoriti kakve god tvrdnje… – rekao je Alex.

“Zaista, to sam i rekao”, nasmijao se.

“Nemam pojma kako takve stvari izazivaju utisak”, razmišljao je Alex.

– Iskreno zamišljam da je naše obožavanje lijepo, sve je super, neću vaditi rebra – nasmijao se Dejan.

Dejan Dragojević se osvrnuo na još jedan upit promatrača.

– Budući da dovode u pitanje tvoju naklonost prema Aleksandri, možeš li se usuditi zaprositi je i pokazati koliko je voliš? – bio je upit.

– Mislim da sam ja glavni čovjek u povijesti… Glavna Zadruga s gospođom, druga se odvojila, treća opet s gospođom, četvrta s gospođicom – zahihotao se Dragojević.

“Ako nije prevelika nevolja, budi još jednom glupan na poslu”, nasmijao se Mickey.

– Pokušat ću je zaprositi, pa ćemo provjeriti slaže li se. Mene drugi ne intrigiraju, nisam u stanju da je prosidba dokaz naklonosti – zahihoće se Dragojević.