Pogledajte sta je imala Miljana Kulic da kaze poslije diskvalifikacije

Miljana Kulić isključila je petu trećinu “Zadruge” zbog stvarnog napada na Lazara Čolića Zolu.

Upitna Nišlijka je prije dućana na uglu drži da se dobije. Inače, i tamo je, nakon posljednje prekluzije, vjerovala da će prijevoz svi zajedno ići do Niša. Za Informer je iznijela kako ne žali zbog svoje aktivnosti i da bi ponovila nešto slično.

– Ne sjećam se zašto su me izbacili, nemam pojma. Ponovo bih ponovio potpuno istu stvar. Nije mi žao. Ja bih mu to pogoršao. Nikad se neću vratiti – zanimljivo je rekla Miljana nakon prekluzije.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/12/2823165_miljana-nkulic_ff.jpg

Dodatni clanak:

Nije joj ovo trebalo!

Miljana Kulić večeras je zapravo napala Denise Dame, Dina Dizdarevića i Lazara Čolića Zolu. Dina je udaren čašicom u glavu i brzo mu je pružena klinička pomoć te mu je glava stavljena gazom.

Udarila je Zolu petom dok se on odmarao i iscijedio mu glavu.

Izvanredni nadzornik poslao je danas dopis na lokaciju Bijele kuće i obavijestio uslužne osobe da je Miljana Kulić isključena zbog nasilnog ponašanja.

– Zadrugari, odlučili smo da onemogućimo Miljanu uz obrazloženje da je udarila Zolu dok se odmarao. TV Pink će jamčiti kaznu ovisno o dogovoru koji je Miljana označila i tražiti 50.000 eura – stoji u pismu.

Savjetujemo vam da je Miljana tijekom svog posjeta zapravo otkrila da je na kući označila stambeni kredit i da će pod pretpostavkom da bude isključena iz “Sporazumnog” izgubiti krov nad glavom.

– On me sramoti, a ja sam mu pomogla. Označio sam stambeni kredit na kući, 100.000 eura kazne. Zamislite scenarij u kojem me nisu vratili. – vikala je Miljana.

“Kakav ste stambeni zajam potpisali?” upitao ju je Bane Čolak.

– Označila sam prodajni list, u slučaju da pobjegnem, sve će mi to biti oduzeto – otkrila je Miljana.

– Draga gospođo, shvaćam da ste u najvećem kanalu – rekao je Zola.

– Ne mogu se kontrolirati pa ću izaći – rekla je Miljana.

– Kako bi Zola primijetio na način da je Miljana pobjegla iz “Uslužnog” po tebe, a odmah je trebala dati stambeni kredit na kuću kao jamstvo da neće pobjeći? upitao se Čolak.

– To su njezine stvari, neću primijetiti. Raspravljati o ugovorima je protuzakonito – rekao je Zola.