Pogledajte zbog čega je Car napravio haos Dalili i Maji

Filip Car se umiješao u razgovor Maje Marinković i Dalile Dragojević pa je uletio u emisiju, a Dalila je brzo izašla iz sobe:

Evo pomoći, idem, najradije ne bih bio najveći s dvije laži! Mrš, lažov – rekla je Dalila.

– Zaklinjem se Milici i Franji, nisam joj se obraćao, niti je on izjavio. Odbio sam igru, ona je dobila čips, pa me nahuškala jer nije bilo tko oprati stvari. Moja greška prethodne večeri je bila što sam dodatno pazio na Dalilija, kada je bila ova haos s Mihićem, s obzirom na to da ne bih volio da budem dio toga. Trebao sam ih pustiti i boriti se, ali trenutno nemam privilegiju da bilo što spriječim.
Pink.rs

Imam posebno odbojnost prema Delilah, nisam inspiriran njezinim vezama, i ne vjerujem da sam oduševljen njom po istom principu. Nekoliko puta je pokušala utjecati na Mayu, mislim da je to, sve u svemu, za nju užasno. Mogao bih još jednom pokazati Dalilino lice, ali nisam zaintrigiran – rekao je Car.

Vjerujem da je Maja potpuno prekinula svoje osjećaje prema bilo kome, Maja se ne može prevariti. Apsolutno je Janjuš ostavio pečat na nju i ona će dosljedno biti ispred pojedinih pojedinaca. Oboje smo posesivni i željni, ali smo nešto bolje počeli raditi – priznao je Filip.
Apsolutno nije sretna, s obrazloženjem da je napuštena, radi taštinu, ima privilegiju to činiti.

Prvi često huška, nema ništa osim loših ciljeva, jednostavno nemoj tvrditi da sam sa mnom. To je nezamislivo, slična torta se ne jede dva ili više puta, ja sam rekla svoje gledište, vidim koji pojedinci smišljaju – napomenula je Maja.

Što se tiče cijele priče o torbi i provali gotovine, nisam trebao dati ključ, nisam znao da će se takva okolnost dogoditi, ali mislim da su primarni počinitelji pojedinci koji su uzeli gotovinu. Nisam narko i imam nekoliko standarda – pojasnio je Marinković.

Pogledajte video detaljnije.

http://https://youtu.be/jVzqhaP5PIE