“PORED TEBE SAM SRETNA” DALILA NAPRAVILA PRVI KORAK I OTKRILA SVOJE EMOCIJE ANĐELU: Evo kako je on reagovao

Dalila Dragojević i Anđelo Ranković porazgovarali su u dvoriuštu Bele kuće i čini se napravili ‘korak više’ u svom odnosu. Sve vrijeme su bili pribijeni jedno uz drugo i otkrivali svoja osjećanja.

Rekao sam da nisam sumnjao, ali da si sama izabrala da se vratiš tamo… Nisam želio da govorim mnogo o tome, a kada su me pitali za roditelje, oni se ne miješaju u sve to. U prethodnoj vezi je bilo poteškoća, sada nismo ni blizu tome, tako da je rano da se priča o tome. Rekao sam da si totalno drugačija ovako i sa mnom… – prepričavao je Anđelo svoje izjave o odnosu njega i Dalile.

Rekao sam da si me izdala – nastavio je.

Stvarno? – nasmijala se.0

Rekao sam da sam osjećao kao da sam u vezi i kao da si me prevarila, mada sve znaš, pričali smo o tome – dodao je Anđelo.

Glupo si pričao, da sam znala da ćeš tako, ja ne bi govorila sve što jesam. Baš sam pričala mirno i staloženo, nisam ništa lagala kao ti – smejala se Dragojevićka.

Ti pričala mirno i staloženo? Znači da ideš na bolje – našalio se Ranković.

I mene su pitali za roditelje, rekla sam da ne razmišljam u tom pravcu, da je rano. Da je nemoguće da neko nešto podrži nakon svega što se izdešavalo, ali da je realno da kada tvoji vide da si sretan je drugačije. Mada spomenula sam da je jako rano. Za tebe sam rekla da mi je jako lijepo, da sam srećma, da se osjećam kao djevojčica, da imamo mnogo tema. Napomenula sam da mi je žao zbog toga što sam uradila… Ali da sam tek shvatila kada sam se vratila u odnos, koliko su mi ti razgovori značili… Kada je želio da me zagrli, ja sam ga sklanjala – govorila je Dalila.

Pričala si sve same gluposti i nebuloze – nasmijao se Anđelo.