„POZIVAM SRBE…“ Oglasio se Kadirov o situaciji na Kosovu i podigao SRBIJU NA NOGE

Povodom bezbednosne situacije na severu Kosova koja je napeta, oglasio se i čečenski lider Ramzan Kadirov, koji je na svom Telegram kanalu naveo da zajedno sa svima prati Srbiju i Kosovo.

Ovo je veoma složena situacija u kojoj postoji treća strana huškača, NATO. Po ovom pitanju je nemoguće stati na stranu ni Srba ni Kosovara, ali postoji nedvosmislen stav koji i jedni i drugi treba da zauzmu. A ova pozicija, što je čudno, nije politička, već verska – naveo je Kadirov.

On zatim ističe da je Srbija država koja je otvoreno podržala Rusiju „u borbi protiv nacizma i satanizma u Ukrajini“.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga dobro poznajem, odlično razume šta je NATO i kojim metodama alijansa raspiruje sukobe. Ceo NATO blok pokušava da iskvari zemlje sa tradicionalnim vrednostima u gomilu zlih ljudi sa životinjskim instinktima bez vere i časti. I nema sumnje da muslimani u ovoj specijalnoj operaciji protiv Iblisovih pristalica igraju važnu, ideološku i duhovnu ulogu protivdejstva – piše još Kadirov, pa nastavlja:

Shvativši da u Ukrajini njihovi planovi propadaju, zapadna alijansa je odlučila da pocepa ranu koja je zarastala na Balkanu. A dvostruko je uvredljivo što su na jednoj od strana, na koju huška NATO, kosovski muslimani. Zvanični razlog izbijanja sukoba je toliko smešan i banalan da nema sumnje u podstrekivanje spolja – napisao je.

– Dok će se Balkan boriti među sobom, ceo Zapad će stajati iza i davati patrone, ali živeti u miru, povremeno protestujući protiv kršenja prava satanista, diktirajući svoje prioritete svetu – smatra Kadirov.

– Zapamtite, za pristalice Sotone je korisno da vernike suprotstave među sobom pod bilo kojim izgovorom. Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO iz jednačine i razmišljaju o svojoj budućnosti. I tada će doći do razumevanja problema i njegovog rešenja. Postoje odlični primeri suživota u harmoniji različitih vera i nacionalnosti. Ali nema primera dobrog suživota sa NATO intervencionistima – zaključio je čečenski lider.

Izvor: Srbijadanas.com